Guide til skoletasker fra CoolPack

Kender du LedPacks fra CoolPack? Det er rygsække til små og store skolebørn, der gerne vil have en taske, der skiller sig ud. Og det er ikke kun stilen, der skiller sig ud. Featuren med LED lys indbygget sætter nye standarder i forhold til trafiksikkerhed. Til glæde for børn og voksne.

Fun for children - Safety for parents

CoolPack er et nyt og enestående mærke i NEYE. Ved hjælp af deres nytænkende LED lys indbygget i rygsækkens front, skaber de en ny standard for sikkerhed i trafikken, når det gælder skolebørn. Barnet vil være synlig, når mørket falder på, samtidig med, at det sjove element i taskens 23 forskellige lysfunktioner vil glæde ethvert barn.

Det er den første rygsæk i Europa med en multifarvet LED funktion, patenteret i EU. Derudover kommer hver LED rygsæk fra CoolPack også med en kodelås i matchende farve, samt et USB-kabel, som sikrer at systemet altid kan oplades, selv når dit barn er på farten. Rygsækkene er vandtætte og ved hjælp af et ultralet skummateriale i rygsækkens bagpanel, vejer hver taske ikke mere end 700 gram.

Se alle CoolPack skoletasker

Se videoguide

CoolPacks med indbygget LED lys er en innovativ løsning, der garanterer sikkerhed i trafikken. I videoen kan du se, hvordan rygsækkens lys fungerer i praksis.

w02_SpotComponentCTA_1600x960_CoolPack6.jpg

Køb en sjov og sikker rygsæk

Se vores store udvalg af CoolPack skoletasker, rygsække, penalhuse og børnehavetasker her.

Shop CoolPack skoletaske