Levering

Leveingsmuligheder

  • Gratis levering ved køb fra 499,-
  • Levering til NEYE butik: gratis - 0 kr.

BEMÆRK: Varer bestilt til afhentning i butik, sendes fra et separat varelager med GLS. Det betyder, at der også i denne sammenhæng er 1-2 hverdages levering.

  • PostNord, levering til adresse med omdeling: 49 kr.
  • PostNord, udleveringssted: 39 kr.
  • GLS pakkeshop: 29 kr.
  • Erhvevslevering med GLS (9-16) 29 kr.

BEMÆRK: NEYE leverer ikke fragtfrit til adresser i udlandet

Levering til butik
Når du bestiller en vare på vores webshop, kan du vælge at få den leveret gratis til en af vores butikker. 

Bestiller du din vare inden kl. 12.00 på en hverdag, afsender vi din pakke samme dag.

Bestiller du din vare efter kl. 12.00 på en hverdag, afsender vi din pakke dagen efter.

Du vil altid kunne følge din pakke via det track&trace-link, du modtager i forbindelse med bekræftelsen af din ordre. Samtidig modtager du også en SMS, når din pakke ligger klar til afhentning i butikken.

Du bedes medbringe din ordrebekræftelse i udprintet form eller på mobilen, når du afhenter din vare i butikken.

Leveringstid 
Skal din ordre leveres i Danmark, bestræber vi os på at sende den indenfor 1-2 hverdage. 

Skal din ordre leveres i udlandet afhænger leveringstiden af det valgte land. Vi bestræber os på, at du har dine varer senest 5-8 hverdage efter bestilling.

Hvis dine varer, mod al forventning, skulle blive forsinket på grund af forsinkelser hos GLS eller PostNord, eller deres underleverandører, kan NEYE ikke drages til ansvar herfor. Vi gør dog naturligvis alt, hvad vi kan for at få varen frem til dig i tide.

Alle varer du bestiller på neye.dk sendes som pakkepost med GLS eller PostNord og er fuldt forsikret under forsendelsen.
Du får oplyst et track&trace-link på en e-mail i forbindelse med bekræftelsen af din ordre. Via dette link kan du følge din vare fra afsendelse, til den ankommer til leveringsstedet.
En forsendelse kan normalt trackes 12 timer efter, at trackingnummeret er modtaget. Du kan også kontakte NEYE's Kundeservice på kundeservice@neye.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende levering.

Fragtpriser udland
Du har mulighed for at bestille alle varer på neye.dk til levering i udlandet. Vi skal dog gøre opmærksom på, at vi kun sender til lande indenfor EU.
Du kan se en liste over alle de lande vi sender til, når du lægger en ordre på neye.dk.
Der bliver pålagt et fragtgebyr på alle udenlandske ordrer. Beløbet varierer fra land til land og vil fremgå på ordren, inden den betales på neye.dk
Forsendelser til udlandet bliver leveret af PostNord's underleverandører.


Kundeservice Køb med GLN/EAN nummer Kontaktoplysninger Webordrer Levering Bytteservice og returnering Reklamation Butikker Hvem er NEYE Gavekort/tilgodebevis Klub NEYE Handelsbetingelser Persondatapolitik Betaling Job i NEYE PR & Presse Viabill Tax Free køb Cookies