Bytteservice og returnering

Kan jeg returnere varer købt på webshoppen?
Ja, du kan sagtens returnere varer du har købt på neye.dk. Du kan bytte og returnere alle varer købt på webshoppen indenfor 30 dage – husk blot at medbringe din ordrebekræftelse, enten udprintet eller på mobilen, når du returnerer i butik.

Fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på neye.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Udløber fristen på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.
I tilfælde af at du har købt flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men som leveres enkeltvis eller én vare, som leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare/parti.

Du må, efter modtagelsen, alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber samt måden hvorpå de fungerer.

Du har 14 dages fortrydelsesret, ved køb i en af vores butikker, fra den dato du har købt varen.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, eksempelvis på grund af varens art eller, hvor du kan miste din fortrydelsesret ved at bryde plomberinger.

BEMÆRK: Du kan ikke bytte eller returnere varer, som er taget i brug, eller hvor prismærket er fjernet.

Bytteregler ved køb i butik
Vi har landsdækkende bytteservice i alle vores butikker. 

Du kan derfor bytte din vare i alle vores butikker indenfor 14 dage, såfremt der er byttemærke på varen eller du medbringer din bon. Enkelte varer byttes ikke, hvis det er tilfældet, vil det fremgå af bonen og varemærket.

Returret ved køb i butik
Vi returnerer pengene for dit køb op til 14 dage efter købsdatoen, dog kræver det, at du medbringer bonen samt at varen ikke er købt med gavekort eller tilgodebevis – i disse tilfælde kan du få udstedt et nyt tilgodebevis på tilsvarende beløb.

Har du modtaget en gave med byttemærke på, kan du kun få pengene retur, hvis du også har bonen med.
Har du ikke bonnen, kan du ombytte til en anden vare eller få et tilgodebevis på det tilsvarende beløb.

Ved retur af en webordre refunderer NEYE ikke fragtbeløbet.

Bytteregler ved køb på neye.dk
Du har 30 dages fortrydelsesret, på alle køb foretaget i vores webshop, fra den dag, du har modtaget din vare.
Er din vare købt i vores webshop, kan du ombytte den i alle vores butikker. Du skal blot huske at medbringe ordrebekræftelsen, enten udprintet eller på din mobil.

Returret ved køb på neye.dk
Er din vare købt i vores webshop, kan du få pengene retur i alle vores butikker, blot du husker at medbringe din ordrebekræftelse, enten udprintet eller på din mobil.

Har du fortrudt dit køb, har du også mulighed for at sende varen (inkl. udskrift af ordrebekræftelsen og udfyldt returseddel) retur til vores webshop:  

NEYE Centrallager
Hørsvinget 1-3
2630 Taastrup
Att.: Webretur

Lige så snart vi har modtaget din pakke retur, sørger vi for at tilbageføre beløbet til din konto hurtigst muligt og senest efter 14 dage. Beløbet returneres af sikkerhedshensyn kun til det kort, varen er købt med.
Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den i.

Mangler du din returseddel, kan du finde en elektronisk her.

BEMÆRK: De 30 dages returret gælder KUN ved køb i vores webshop. Ved køb af varer i en af vores butikker har du 14 dages returret.

NEYE refunderer ikke fragtbeløbet.

Tilbagebetaling
Når vi modtager varen, tjekker vi den og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.
Vær venligst opmærksom på, at der kan gå op til 2 bankdage ved Dankort og op til 5 bankdage ved MasterCard inden beløbet er tilgængeligt på din konto. Dette afhænger også af, hvilken bank du benytter.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist.
Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • Du reelt har taget varen i brug. 
    En vare betegnes som brugt, når prismærker/label er taget af varen, tilbehør til varen mangler etc.
  • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt for, at du kunne fastslå dens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på
  • Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype etc.

Returnering på eget ansvar
Ved returnering til vores webshop skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket.
Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track&trace-nummer.
Vi anbefaler, at du sender din vare som pakkepost, da brevforsendelser ikke kan spores.

NEYE refunderer ikke fragtomkostninger, der er forbundet med returneringen. Dine returneringsomkostninger vil, alt efter leverandør og størrelse på pakken, ligge på omkring 50-150 kr.

BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

VIGTIGT: Varen/varerne skal afsendes hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt og givet besked til NEYE herom.

 


Kundeservice Køb med GLN/EAN nummer Kontaktoplysninger Webordrer Levering Bytteservice og returnering Reklamation Butikker Hvem er NEYE Gavekort/tilgodebevis Klub NEYE Handelsbetingelser Persondatapolitik Betaling Job i NEYE PR & Presse Viabill Tax Free køb Cookies