Klub NEYE

NEYE har lavet en kundeklub til dig, så du er sikker på at få besked om alt, hvad der rører sig hos os.

Som Klub NEYE medlem får du:

  • Nyhedsmail med gode tilbud og inspirerende nyheder inden for vores sortiment, f.eks. tasker, rygsække og rejseartikler
  • Særlige Klub NEYE medlemstilbud
  • 20% rabat på din fødselsdag på køb i vores butikker eller i vores webshop (kan ikke kombineres med andre rabatter)
  • Mulighed for at vi gemmer din ordrehistorik/boner for dig elektronisk
  • Konkurrencer – kun for klubmedlemmer
  • Klubdage hvor medlemmer får 20% på det meste
  • Intet klubkort – dit mobilnummer er dit medlemsnummer

Du kan tilmelde dig Klub NEYE her.

Om medlemskabet
Ved tilmelding til Klub NEYE beder vi dig oplyse navn, e-mail, postnummer, mobilnummer samt fødselsdato. Gennem din tilmelding til Klub NEYE samtykker du til, at NEYE pr. e-mail sender dig nyhedsbrev gode tilbud og inspirerende nyheder inden for vores sortiment, f.eks. tasker, rygsække og rejseartikler. Når du tilmelder dig Klub NEYE behandler vi persondata for at kunne levere nyhedsbrevet til dig. Læs NEYE's Persondatapolitik her.

Du har også mulighed for at starte din tilmelding til Klub NEYE i vores butikker. Her vil ekspedienten spørge til dit mobilnummer og hvis ikke du allerede er medlem af Klub NEYE, vil du få en SMS med link til neye.dk/klubneye SMS'en er en hjælp til at komme direkte ind på tilmeldingssiden på neye.dk – du er først fuldt oprettet, når vi kender din e-mailadresse m.m. Hvis du dagen efter din første registrering i butik endnu ikke har fuldendt din tilmelding, får du en reminder sms med linket dertil igen. Herefter sendes der ikke flere SMS'er.

Vi har valgt at bruge mobilnummer som medlemsnummer, da det er lettere at håndtere i kassen end e-mail adresser (risiko for at man staver navne forkert o.lign.). Mobilnummer er unikt, let at huske og man behøver således ikke noget medlemskort.

Klub NEYE nyhedsbrevet udsendes som udgangspunkt et par gange om ugen. I perioder kan der komme flere nyhedsbreve om ugen, men vi er bevidste om ikke at overdrive det. Rundt regnet 1-3 gange om ugen.

Fødselsdagsrabatten
Fødselsdagsmails udsendes automatisk kl. 04.00 om morgenen. I e-mailen får du en personlig rabatkode, som kan benyttes i 7 dage. Tilmelder du dig Klub NEYE på din fødselsdag, får du altså kun mailen, hvis du er oprettet før kl. 04.00. Hvis du er blevet oprettet på dagen, er du velkommen til at kontakte Kundeservice, så løser vi det på anden vis.

Opdatering af profil
Du kan opdatere din profil ved at logge ind her.
Har du spørgsmål vedr. din profil er du meget velkommen til at skrive til kundeservice@neye.dk

Lodtrækninger og konkurrencer
Hver måned trækker vi lod om 5 gavekort á 500 kr. til NEYE. Der trækkes lod blandt alle, der har tilmeldt sig i perioden eller som har en profil med fødselsdag tilknyttet (uanset, hvornår profilen er blevet opdateret). Vi offentliggør vindere af månedens gavekort og online konkurrencer ifm. Klub NEYE her.
Det er muligt at blive behandlet anonymt på denne side.

Afmelding
Du kan til enhver tid framelde dig medlemskabet i Klub NEYE, herunder modtagelsen af nyhedsbrev pr. e-mail. Du kan afmelde dig direkte via linket AFMELD, der ligger i bunden af alle nyhedsbreve
Du kan også logge ind på din klubprofil og afmelde dig der.
Bemærk at du ved afmelding ikke længere vil have adgang til din ordrehistorik eller gemte boner (i butik), da din profil bliver slettet ifm. din afmelding.

Denne side er senest opdateret 22. maj 2018


Hvem er NEYE Butikker Job i NEYE Klub NEYE PR & Presse Kundeservice Kontaktoplysninger Handelsbetingelser Webordrer Betaling Levering Bytteservice og returnering Reklamation Viabill Køb med GLN/EAN nummer Tax Free køb/Momsrefusion Persondatapolitik Cookies Gavekort/tilgodebevis Konkurrenceregler