Mest til ham

En hver mand med respekt for sig selv har minimum én taske til rådighed. Og hvis det nu er gået op for dig, at du mangler en ny, så er du landet det rigtige sted. Få inspiration i vores herreunivers her.
w07_SpotComponentCTA_800x480_Eastpak_herre.jpg

Spar 20% på ALT* Eastpak

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nu kan du gøre et kup! Se det store udvalg af Eastpak kufferter, rejsetasker, rygsække, bæltetasker og hvad du ellers kan drømme om.
Shop Eastpak rygsæk
Shop Eastpak kuffert
Shop Eastpak taske

Se alt fra Eastpak

Rains

Samsonite

Fjällräven

w05_SpotComponentCTA_800x480_kufferter.jpg

Spar op til 50% på kufferter

Hos NEYE finder du kufferter fra alle de kendte mærker. Og er du på jagt efter et kufferttilbud, kan du være helt sikker på, at der også altid er nogle stærke tilbud at komme efter. Uanset om du søger en ny kabinekuffert eller en kuffert, hvor der er plads til det hele.

Shop kufferter på tilbud

Eastpak

Herschel

Still Nordic

w03_SpotComponentCTA_1600x960_UCON_v1.jpg

Ucon Acrobatics

Oplev de cool tasker og rygsække i vandafvisende materiale fra Ucon Acrobatics. Mærket er et innovativt lifestyle brand med rødder i Berlin. Stilen er minimalistisk og i et design, hvor funktion og look går op i en højere enhed.

Shop Ucon Acrobatics
w04_SpotComponentCTA_800x480_herretasker.jpg

Til enhver anledning

Om du er studerende, i job eller bare på farten, så kan der være mange gode grunde til at investere i en fed taske. Se det store udvalg og find den model, der matcher dit behov og ikke mindst stil.

Shop tasker til ham
w04_SpotComponentCTA_800x480_rygsaekke_herre.jpg

Vi har din ryg

Rygsækken kan mere end blot at være en virkelig praktisk taske. Vi ser flere og flere nyheder inden for rygsække til mænd, der både peger i retning af fashion og sport. Find din favorit i det store udvalg her.

Shop rygsække til ham
w03_SpotComponentCTA_800x480_Rejseguide.jpg

Den store rejseguide

For nogle står ferien snart for døren, og hvad enten du mangler en kuffert til skiferien eller de sydlige himmelstrøg, så har vi hos NEYE et bredt udvalg. Vi har samlet en kuffert- og tilbehørsguide til enhver rejse med inspiration fra kendte brands.

Derudover guider vi dig også igennem et udvalg af produkter, som hjælper til en sikker rejse.

Læs vores rejseguide her