Mest til ham

En hver mand med respekt for sig selv har minimum én taske til rådighed. Og hvis det nu er gået op for dig, at du mangler en ny, så er du landet det rigtige sted. Få inspiration i vores herreunivers her.

Sandqvist

Burkely

The North Face

Tilbud til ham

Tilbud til ham

Tilbud til ham

Rains

Haglöfs

Fjällräven

w01_SpotComponentCTA_800x480_Rygsaekke_HERRE.jpg

Vi har din ryg

Rygsækken kan mere end blot at være en virkelig praktisk taske. Vi ser flere og flere nyheder inden for rygsække til mænd, der både peger i retning af fashion og sport. Men en lækker rygsæk i skind, går man heller ikke galt i byen med. Find din favorit i det store udvalg her.
Se alle rygsæk tilbud

Shop rygsæk til ham

Eastpak

Herschel

Still Nordic

Samsonite

Matinique

Epic

w05_SpotComponentCTA_1600x960_digitale_accessories_stort_udvalg.jpg

Digitale accessories

Se vores store udvalg af moderigtige og funktionelle accessories som høretelefoner, powerbanks, bluetooth højtalere og computersleeves.

Digitale accessories

Adidas Originals

XD Design

Aevor

w01_SpotComponentCTA_800x480_Kufferter_HERE.jpg

Where to next?

Uanset hvor turen går hen, så invester i en kuffert der holder. En kuffert giver god komfort på rejsen og holder styr på bagagen. Vi har alt, fra de budgetvenlige modeller, til kufferter med alverdens features, de ultra lette og de blærede kufferter, der understreger din stil. Find den kuffert, der matcher dine behov.

Shop kuffert

The Bridge

Doughnut

Osprey

w01_SpotComponentCTA_800x480_Tasker_HERRE.jpg

Til enhver anledning

Om du er studerende, i job eller bare på farten, så kan der være mange gode grunde til at investere i en fed taske. Se det store udvalg og find den model, der matcher dit behov og ikke mindst stil.

Shop tasker til ham

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer