Mest til ham

En hver mand med respekt for sig selv har minimum én taske til rådighed. Og hvis det nu er gået op for dig, at du mangler en ny, så er du landet det rigtige sted. Få inspiration i vores herreunivers her.
w26_SpotComponentCTA_800x480_RYGSAEK_HERRE.jpg

Vi har din ryg

Rygsækken kan mere end blot at være en virkelig praktisk taske. Vi ser flere og flere nyheder inden for rygsække til mænd, der både peger i retning af fashion og sport. Find din favorit i det store udvalg her.

Se alle rygsæk tilbud

Shop rygsække til herre

Rains

Haglöfs

Fjällräven

w26_SpotComponentCTA_800x480_HERREMAPPER_v1.jpg

Herremapper

I vores kategori af computertasker og mapper finder du et stort udvalg af tasker, hvor der er plads til den bærbare. Opgrader din arbejdstaske eller bliv klar til studiet med en ny lækker computertaske.

Shop computertaske

Ucon Acrobatics

XD Design

Aevor

w33_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_scure.jpg

Spar 40% på Samsonite S'Cure kufferter

Nu kan du gøre et kup! Forkæl dig selv eller en du holder af med en kuffert i topklasse. Lige nu sparer du 40% på den eksklusive S'Cure fra Samsonite.

Shop Samsonite S'Cure kufferter

American Tourister

Matinique

Epic

w26_SpotComponentCTA_800x480_guide_v3.jpg

Studiestart

Stå skarpt, når det nye studieår begynder. I vores guide har vi samlet lidt inspiration til dig, der godt kunne bruge en ny taske eller rygsæk til studiet. Vi sætter fokus på de mest populære brands, som dækker behovet, uanset om din stil er klassisk, urban eller sporty.

Guide til ny studietaske

Jost

Doughnut

Douchebags

w04_SpotComponentCTA_800x480_herretasker.jpg

Til enhver anledning

Om du er studerende, i job eller bare på farten, så kan der være mange gode grunde til at investere i en fed taske. Se det store udvalg og find den model, der matcher dit behov og ikke mindst stil.

Shop tasker til ham

Kategorier

Eastpak

Herschel

Still Nordic

Flere mærker