Mest til ham

En hver mand med respekt for sig selv har minimum én taske til rådighed. Og hvis det nu er gået op for dig, at du mangler en ny, så er du landet det rigtige sted. Få inspiration i vores herreunivers her.

Herremapper

Kufferter

Herrepunge

w46_SpotComponentCTA_800x480_jul_sikreGavehits_herre_V1.jpg

Sikre gavehits

Klassisk, casual eller cool? Hos NEYE finder du masser af tasker og accessories med kant, der vil begejstre ham du holder af. Bliv inspireret i årets udvalg af gaveidéer fra vores julekatalog og køb en gave, der holder i lang tid.

Julegaver til ham

Til ham

Til ham

Til ham

Sandqvist

Hestra

The North Face

w46_SpotComponentCTA_800x480_rygsaekke_herre.jpg

Vi har din ryg

Rygsækken kan mere end blot at være en virkelig praktisk taske. Vi ser flere og flere nyheder inden for rygsække til mænd, der både peger i retning af fashion og sport. Men en lækker rygsæk i skind, går man heller ikke galt i byen med. Find din favorit i det store udvalg her.
Se alle rygsæk tilbud

Shop rygsæk til ham

Rains

Haglöfs

Fjällräven

American Tourister

Matinique

Epic

w46_SpotComponentCTA_800x480_jul_adventsgaver_herre_v1.jpg

On his wishlist

Bliv inspireret til årets adventsgave til din mand, kæreste eller far. Se f.eks. vores favoritter inden for tasker, punge, kreditkortholdere og bælter – alle sammen gode gaveidéer til under 500 kr.

Adventsgaver til ham

Adidas Originals

XD Design

Aevor

w46_SpotComponentCTA_800x480_herremapper.jpg

Only wish this year

I vores kategori af computertasker og mapper finder du et stort udvalg af tasker, hvor der er plads til den bærbare. Opgrader din arbejdstaske eller hæv niveauet på studiet med en ny lækker computertaske.

Shop computertaske

Jost

Doughnut

Douchebags

w46_SpotComponentCTA_800x480_kufferter_ham_v1.jpg

Where to next?

Uanset hvor turen går hen, så invester i en kuffert der holder. En kuffert giver god komfort på rejsen og holder styr på bagagen. Vi har alt, fra de budgetvenlige modeller, til kufferter med alverdens features, de ultra lette og de blærede kufferter, der understreger din stil. Find den kuffert, der matcher dine behov.

Shop kuffert

Eastpak

Herschel

Still Nordic

w46_SpotComponentCTA_800x480_jul_herretasker.jpg

Til enhver anledning

Om du er studerende, i job eller bare på farten, så kan der være mange gode grunde til at investere i en fed taske. Se det store udvalg og find den model, der matcher dit behov og ikke mindst stil.

Shop tasker til ham

*Gælder ikke udvalgte styles.