Grundet corona-situationen har vi valgt at lukke ALLE vores butikker midlertidigt. Webshoppen er fortsat åben.

En aktiv livsstil

Vi har hos NEYE fået en ny rygsækkategori, kaldet fritid. Her finder du alt fra vandre- og løberygsække til cykelrygsække og -tasker. Denne nye kategori passer til den aktive forbruger, som til dagligt eller i forbindelse med sin ferie, sætter pris på praktiske og anvendelige produkter.
w24_Imagebanner_3200x700_v1.jpg

Produkter til en aktiv livsstil

Vi har som noget nyt hos NEYE, fået en kategori kaldet fritid. I denne kategori indgår produkter som cykelrygsække og -tasker, samt vandre- og løberygsække. Sortimentet er bredt, og passer til dig, der har en aktiv livsstil. Vi forhandler i denne kategori, produkter fra Vaude, Deuter og Fjällräven, som alle har det til fælles, at deres produkter er produceret i den bedste kvalitet, med henblik på at opfylde alle dine behov.

Cykelrygsække og -tasker

w24_SpotComponent_1_1200x960_Fritid.png

Vandre- og løberygsække

I underkategorien vandre- og løberygsække findes der produkter fra Vaude, Fjällräven og Deuter. De har alle det tilfælles at deres rygsække egner sig godt til den aktive forbruger, som har et ønske om en kvalitetsrygsæk der kan bruges til hverdag, men i høj grad også til fritidsaktiviteter, såsom løb og vandring. Vaude producerer en rygsæk med tekniske funktioner i et stilfuldt ydre, derudover er disse lette og med behagelig pasform. Vaudes rygsække er lette og funktionelle, samt har ventilation i ryggen og dertilhørende regnslag.
Fjällräven er kendetegnet ved deres avancerede rygsække med høj bærekomfort i letvægtsmaterialer, ligesom Deuter producererer rygsække med god vægtoverførsel og andre lækre funktioner. Deuter har dog også en ekstra model, som er sikkerhedsgodkendt til børn, hvilket skiller sig ud fra de andre producenter at vandre- og løberygsække. Alle disse vandre- og løberygsække fås i flere forskellige farver og størrelser lige her.

Cykelrygsække

Cykeltasker

Vandrerygsække

Fritid

Se vores udvalg af produkter i kategorien Fritid

Klik her
w24_SpotComponentCTA_1600x960_FRITID.png