Den store rejseguide

For nogle står ferien snart for døren, og hvad enten du mangler en kuffert til de sydlige himmelstrøg, til de små eller andet, så har vi hos NEYE et bredt udvalg. Vi har samlet en kuffert- og tilbehørsguide til enhver rejse, med produkter fra kendte brands som Samsonite, Delsey, EPIC og mange flere. Derudover guider vi dig også igennem et udvalg af produkter, som hjælper til en sikker rejse.
w19_Imagebanner_3200x700_v1.jpg

Hvilken kuffert skal jeg vælge?

Går du også med overvejelser omkring, hvilken kuffert der er det rigtige valg for dig? Her får du et overblik over de mange forskellige muligheder.

Du har mulighed for at vælge i mellem en hardcase og en softcase kuffert. Hardcase kufferter er fremstillet i polycarbonat, som giver disse en ekstrem holdbarhed. Modsat findes der også softcase kufferter fremstillet i stof, men som er yderst velegnet som kabinekuffert eller til bilferien, da disse er mere medgørlige og kan trykkes sammen, hvis de ikke er fyldt helt op. 

Det næste du skal overveje er om din kuffert skal have 2 eller 4 hjul, hvoraf dette afhænger af hvilken type ferie du skal på. Kufferter med 2 hjul er oplagte til storbyferier, da disse er mere terrængående. Kufferten kan du nemt trække efter dig på ujævne overflader.
Kufferter med 4 hjul er herimod velegnet til charterferier, hvor du bliver transporteret nemt fra fly til hotel. Kufferten kan du uden problemer manøvrere rundt med på jævne overflade, som der blandt andet er i en lufthavn. 

Det næste spørgsmål du højst sandsynligt stiller dig selv, er hvad en kuffert må veje og hvor store disse må være? Dette afhænger alt sammen af, hvilket flyselskab du rejser med, eller hvor meget plads du har i bilen, hvis du elsker kør-selv ferier. Et godt og fonuftigt udgangspunkt er dog at vælge en letvægtskuffert. Disse kufferter vejer et sted mellem 2 og 3 kg, alt efter størrelse, og kan være med til at gøre kufferten nemmere at transportere, og med mulighed for at fylde den op med alt hvad du har brug for, til den perfekte ferie.

Se det store udvalg af kufferter
w24_SpotComponentCTA_1600x960_GUIDE_HAANDBAGAGE.jpg

Guide til håndbagage

Det kan være svært at holde styr på reglerne for håndbagage for de mange flyselskaber, da reglerne er forskellige fra flyselskab til flyselskab. Hos NEYE har vi lavet en guide, så du er klædt på til din næste rejse med håndbagage.

Her får du blandt andet svar på:

  • Håndbagage - Hvor mange kilo?
  • Håndbagage - Hvilke mål?
  • Håndbagage - Hvad skal man have med?

Læs mere her

Hvordan pakker jeg min kuffert optimalt?

w38_Blog_1136x700_PAKKEGUIDE.jpg

Hardcase

Softcase

Business

w19_SpotComponent_1_1200x960_REJSETILBEHOR.jpg

Det uundværlige tilbehør til rejsen

Har du alt tilbehør til din rejse? Hos NEYE finder du et bredt udvalg af tilbehør, lige fra rejsepuder og sovebriller til pengekat og kuffertremme.

Se alt rejsetilbehør her

Delsey

douchebags

Epic

Delsey Pluggage

Kufferten der forenkler livet for ultra-online rejsende. Du kan bl.a. låse din kuffert med fingeraftrykslæseren og din smartphone. Derudover har kufferten en integreret digitalvægt, alarmfunktion, USB-port til opladning af smartphones, international tracking og meget meget mere. Kufferten fås i 3 forskellige størrelser. 

Shop her
w24_SpotComponentCTA_1600x960_REJSSMART_1.jpg

Guide til bløde foldbare rejsetasker

Er du studerende og mangler plads, eller kan du bare godt lide at din kuffert ikke optager unødvendig plads i hjemmet? Hos NEYE har vi et bredt udvalg af foldbare kufferter og tasker til dig, fra mærket Biaggi. Derudover har vi også bløde rejsetasker, fra mærker som Epic og Eastpak, som gør det nemt at pakke bilen og rejse smart.

læs her