Er du rejseklar?

For nogle, står ferien snart for døren, og hvad enten du mangler en kuffert til skiferien, de sydlige himmelstrøg, til de små børn eller andet, så har vi hos NEYE et bredt udvalg. Vi har samlet en kuffert- og tilbehørsguide til enhver rejse, med produkter fra kendte brands som Samsonite, Delsey, EPIC og mange flere. Derudover guider vi dig også igennem et udvalg af produkter, som hjælper til en sikker rejse.
w24_SpotComponentCTA_1600x960_GUIDE_HAANDBAGAGE.jpg

Guide til håndbagage

Det kan være svært at holde styr på reglerne for håndbagage for de mange flyselskaber, da reglerne er forskellige fra flyselskab til flyselskab. Hos NEYE har vi lavet en guide, så du er klædt på til din næste rejse med håndbagage.

Læs mere her

Delsey

Haglöfs

Samsonite

w24_SpotComponentCTA_1600x960_SERIER.jpg

Trolleys i flere størrelser

Hos Neye har vi flere kuffertserier der spænder vidt, lige fra kabinekufferter til små og store trolleys. Se blandt andet vores store udvalg af forskellige serier i mange størrelser fra Eastpak.

Se kufferter fra Eastpak her

Det uundværlige tilbehør til rejsen

Har du alt tilbehør til din rejse? Hos NEYE finder du et bredt udvalg af tilbehør, lige fra rejsepuder og sovebriller til pengekat og kuffertremme.

Se alt rejsetilbehør her
w24_SpotComponent_1_1200x960.gif

Hardcase

Softcase

Business

Delsey

Samsonite

Epic

w24_SpotComponentCTA_1600x960_REJSETASKER.jpg

Rejsetasker

Skal du blot på weekendtur et sted i Danmark eller går turen til én af Europas hovedstæder, så har NEYE et bredt udvalg i større og mindre rejsetasker.

Se alle rejsetasker her

Adax CPH

Offermann

Still Nordic

w24_SpotComponentCTA_1600x960_REJSSMART_1.jpg

Rejs smart

Er du studerende og mangler plads, eller kan du bare godt lide at din kuffert ikke optager unødvendig plads i hjemmet? Hos NEYE har vi et bredt udvalg af foldbare kufferter og tasker til dig, fra mærket Biaggi. Derudover har vi også bløde rejsetasker, fra mærker som Epic og Eastpak, som gør det nemt at pakke bilen og rejse smart.

læs her

Rejseudstyr til de små

Til familiens mindste er mulighederne store. Hos NEYE finder du et bredt udvalg af rejseudstyr til de små, blandt andet Trunkis rullende kufferter, der forener leg og praktik.
w05_Imagebanner_3200x700_BOERN.jpg

Pick&Pack

Trunki

YOUGO

w24_SpotComponentCTA_1600x960_princess.jpg

Sæt dit personlige præg på din kuffert

Med Princess Traveller er det muligt at købe en kabinekuffert som er personlig og genkendelig. Kufferten har en gennemsigtig front af plast, hvori du sætter det ønskede billede på indersiden. Du kan få tilsendt billedet, eller selv afhente det i en af de fire udvalgte Vesterkopi butikker rundt om i landet. Læs mere om produktet, priser og hvordan du bestiller på NEYEs hjemmeside, under mærket Princess Traveller.

Læs mere her