Den store rejseguide

For nogle, står ferien snart for døren, og hvad enten du mangler en kuffert til de sydlige himmelstrøg, til de små børn eller andet, så har vi hos NEYE et bredt udvalg. Vi har samlet en kuffert- og tilbehørsguide til enhver rejse, med produkter fra kendte brands som Samsonite, Delsey, EPIC og mange flere. Derudover guider vi dig også igennem et udvalg af produkter, som hjælper til en sikker rejse.
w19_Imagebanner_3200x700_v1.jpg
w24_SpotComponentCTA_1600x960_GUIDE_HAANDBAGAGE.jpg

Guide til håndbagage

Det kan være svært at holde styr på reglerne for håndbagage for de mange flyselskaber, da reglerne er forskellige fra flyselskab til flyselskab. Hos NEYE har vi lavet en guide, så du er klædt på til din næste rejse med håndbagage.

Her får du blandt andet svar på:
- Hvor mange kilo?
- Hvilke mål?
- Hvad skal man have med?

Læs mere her

Hardcase

Softcase

Business

w19_SpotComponent_1_1200x960_REJSETILBEHOR.jpg

Det uundværlige tilbehør til rejsen

Har du alt tilbehør til din rejse? Hos NEYE finder du et bredt udvalg af tilbehør, lige fra rejsepuder og sovebriller til pengekat og kuffertremme.

Se alt rejsetilbehør her

Delsey

douchebags

Epic

Delsey Pluggage

Kufferten der forenkler livet for ultra-online rejsende. Du kan bl.a. låse din kuffert med fingeraftrykslæseren og din smartphone. Derudover har kufferten en integreret digitalvægt, alarmfunktion, USB-port til opladning af smartphones, international tracking og meget meget mere. Kufferten fås i 3 forskellige størrelser. 

Shop her
w24_SpotComponentCTA_1600x960_REJSSMART_1.jpg

Guide til bløde foldbare rejsetasker

Er du studerende og mangler plads, eller kan du bare godt lide at din kuffert ikke optager unødvendig plads i hjemmet? Hos NEYE har vi et bredt udvalg af foldbare kufferter og tasker til dig, fra mærket Biaggi. Derudover har vi også bløde rejsetasker, fra mærker som Epic og Eastpak, som gør det nemt at pakke bilen og rejse smart.

læs her