FINAL SALE ekstra 20% på udvalgte brands som i forvejen er nedsat med 20% 30% 40% 50%

Er dit barn klar til skolestart?

For de fleste små er skolestart noget nyt og spændende i deres liv. Nu begynder en helt ny hverdag med læring, fællesskab og en masse oplevelser, og det er derfor vigtigt at klæde dem bedst muligt på til dette. Vi har samlet en guide til dig, med de nødvendige produkter fra kendte brands som blandt andet Ergobag, LEGO og JEVA, som er medvirkende til at dit barn får dén skolestart de fortjener. Guiden henvender sig til forældre til børn, der snart vinker farvel til børnehaven og efter sommerferien spændte skal starte i 0. klasse eller ældre skolebørn som blot ønsker en nye skoletaske til et nyt og spændende skoleår.
w02_Imagebanner_3200x700_skolestart.jpg

Jeva

Lego

Beckmann

w05_SpotComponentCTA_1600x960_DenPerfekteSkoletaske.jpg

Guide: 5 gode råd, når du vælger skoletaske

Man bør ikke undervurdere vigtigheden af den rigtige skoletaske. Hos NEYE har vi et bredt udvalg af kvalitets skoletasker - og der vil helt sikkert være én der passer til dit barn. Tag os med på råd inden du og dit barn vælger skoletaske.

Læs mere her

Ergobag

Coolpack

Ticket to Heaven

w27_SpotComponentCTA_1600x960_Beckmann_V1.png

Gode tilbud på skoletasker

Lige nu sparer du op til 50% på skoletasker, penalhuse,  og gymnastiktasker.

Køb her

Historien om...

w02_SpotComponentCTA_800x480_skoletilbehor.jpg

ALT til skolestart

Vi har samlet ALT det dit barn skal bruge til skolestart på én side til dig. Skoletasker, penalhuse, madkasser, drikkedunke, gymnastiktasker, computersleeves og meget mere. Klik ind og se vores store sortiment.

Se alt til skolestart