Er dit barn klar til skolestart?

For de fleste små er skolestart noget nyt og spændende i deres liv. Nu begynder en helt ny hverdag med læring, fællesskab og en masse oplevelser, og det er derfor vigtigt at klæde dem bedst muligt på til dette. Vi har samlet en guide til dig, med de nødvendige produkter fra kendte brands som Ergobag, LEGO og JEVA, som er medvirkende til at dit barn får dén skolestart de fortjener. Guiden er primært henvendt forældre til børn, der snart vinker farvel til børnehaven og i foråret spændte skal starte i SFO og i 0. klasse, når det bliver sommer. Vi har også mange produkter til de ældre skolebørn, fra mærker som blandt andet Satch, Eastpak og Fjällräven.

Ergobag

Hos NEYE forhandler vi de anerkendte tasker fra Ergobag. De producerer bæredygtige, ergonomiske og innovative børnehavetasker, skoletasker og tilbehør, fremstillet ud fra principper som miljøvenlighed og sikkerhed. Ergobag er for nyligt blevet kåret til bedst-i-test af Forbrugerrådet Tænk, og vi hos NEYE har et bredt udvalg af deres skoletasker og penalhuse.

Se alt fra ergobag
w05_SpotComponentCTA_1600x960_ergobag_v1.jpg

3 funky førstevalg

Hos Neye har vi et bredt udvalg af kvalitets skoletasker, som både lever op til dine krav og dit barns ønsker om en sej skoletaske. Der findes produkter til enhver smag – og der vil helt sikkert også være én der passer perfekt til dit barn.
w05_SpotComponentBlock_3_370x350_blomsterbarn.jpg

Blomsterbarn

Dette er skoletasken til pigen, der kan lide at have orden på sine sager, i et flot ydre. Tasken fra JEVA er funktionel og brugervenlig for selv det mindste barn. Derudover har tasken et isoleret rum til madkassen og en lomme til drikkedunken, der begge følger med tasken sammen med en gymnastikpose. Alle delene er med blomsterprint, så tingene passer sammen.
Køb her.

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_maalkonge.jpg

Den næste målkonge

Hvis dit barn elsker alt der har med fodbold at gøre, sidder en fodbold-skoletaske lige i nettet. Der er fuld fart på denne taske fra JEVA, der har et isoleret rum til madkassen og en lomme til drikkedunken, så den lille sportsmand kan holde sig hydreret og fyldt med energi, lige fra skolegården til grønsværen.
Køb her.

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_PrettyInPink.jpg

Pretty in Pink

Er dit barn klassens prinsesse og elsker pink, så er denne skoletaske alt hvad hun kunne ønske sig. Skoletasken fra JEVA sidder præcis som den skal og sikrer den optimale bærekomfort, så prinsessen ikke får ondt i ryggen. Med tasken medfølger en madkasse, drikkedunk og en gymnastikpose i samme lækre farve.
Køb her.

Tilbehør til skolestart

Hos NEYE forhandler vi et hav af forskellige tilbehør til dit barns skolestart. Penalhuset er for eksempel en rigtig vigtig del af dit barns skoletaske. Penalhuset indeholder de redskaber der er nødvendige for, at dit barn kan lære og løse opgaver i forbindelse med dets skolegang. Derudover er det lige så vigtigt at finde den rigtige madkasse der passer til dit barns behov. Vi forhandler også nogle knap så vigtige, men ikke desto mindre sjove badges, der passer til skoletaskerne fra Ergobag, og som bidrager til lidt sjov, i forlængelse med alt det nødvendige for at dit barn får en god skolestart. Der findes også hos NEYE tilbehør såsom gymnastikposer og regnslag til tasken, når vejrguderne ikke holder hvad de lover.

Madkasser

Penalhuse

Taskeregnslag

Gymnastikposer

Badges

Sportstasker

w05_SpotComponentCTA_1600x960_DenPerfekteSkoletaske.jpg

Find den perfekte skoletaske

Man bør ikke undervurdere vigtigheden af den rigtige skoletaske. Hos NEYE har vi et bredt udvalg af kvalitets skoletasker - og der vil helt sikkert være én der passer til dit barn. Tag os med på råd inden du og dit barn vælger skoletaske.

Læs mere her

LEGO

Hos NEYE har vi et bredt sortiment af produkter fra LEGO. Uanset om det er til en dreng eller pige, er der helt sikkert en skoletaske, rygsæk eller penalhus til dit barn.

Se alt fra Lego
w05_SpotComponentCTA_1600x960_lego.jpg

Den lille rygsæk til turen

Har dit barn brug for en lille rygsæk til de mange udflugter med skolen, så har vi hos NEYE mange letvægt rygsække, der passer perfekt til de små ture. Her er det muligt at medbringe det mest nødvendige, såsom madpakke og regntøj, når de f.eks. skal en tur i skoven.
Se vores store udvalg af rygsække til den mindre udflugt, fra mærker som Deuter, Haglöfs og Fjällräven.

Se alle alle turtasker her
w05_SpotComponentCTA_1600x960_BedsiTest.jpg

Bedst i test

Nyt mærke indenfor rygsække hos NEYE er Ergobag – og det er vi stolte af. Modellen, Ergobag Prime har nemlig vundet "Best-i-test" prisen af Forbrugerrådet Tænk. Ergobag blev startet i 2010 af fire venner Sven, Florian, Oliver og Julian, som i dag skaber rygsække og skoletasker fra børnehavealderen og op til de større klassetrin.

Læs mere her

Jeva

Skoletasker

Penalhuse

w05_SpotComponentCTA_1600x960_lego_print_v1.jpg

LEGO Friends tegneskabeloner

Det er nu muligt at printe og farvelægge dine helt egne figurer fra LEGO Friends universet.

Vælg selv mellem:
Olivia, Emma, Andrea, Stephanie og Mia.
Print ud og du er klar til mange timers sjov.