Er dit barn klar til skolestart?

For de fleste små er skolestart noget nyt og spændende i deres liv. Nu begynder en helt ny hverdag med læring, fællesskab og en masse oplevelser, og det er derfor vigtigt at klæde dem bedst muligt på til dette. Vi har samlet en guide til dig, med de nødvendige produkter fra kendte brands som Ergobag, LEGO og JEVA, som er medvirkende til at dit barn får dén skolestart de fortjener. Guiden henvender sig til forældre til børn, der snart vinker farvel til børnehaven og efter sommerferien spændte skal starte i 0. klasse eller ældre skolebørn som blot ønsker en nye skoletaske til et nyt og spændende skoleår. 
w27_Imagebanner_3200x700_3.jpg

Tre populære JEVA skoletasker

JEVA har mere end 60 års erfaring med korrekt ergonomi, kvalitet og design. Fælles for disse 3 JEVA skoletasker er, at alle har polstret lomme til laptop, isoleret rum til madkassen, samt gymnastiktaske. Hos Neye har vi et bredt udvalg af kvalitets skoletasker, som både lever op til dine krav og dit barns ønsker om en sej skoletaske.
w26_SpotComponentCTA_1600x960_LEGO.jpg

Skoletasker fra LEGO

Hos NEYE har vi et bredt sortiment af produkter fra LEGO. Uanset om det er til en dreng eller pige, er der helt sikkert en skoletaske, rygsæk eller penalhus til dit barn.

Se alt fra Lego
w27_SpotComponentCTA_1600x960_Beckmann_V1.png

Gode tilbud på skoletasker

Lige nu sparer du op til 50% på skoletasker, penalhuse,  og gymnastiktasker.

Køb her

Skoletasker fra Ergobag

Hos NEYE forhandler vi de anerkendte tasker fra Ergobag. De producerer bæredygtige, ergonomiske og innovative børnehavetasker, skoletasker og tilbehør, fremstillet ud fra principper som miljøvenlighed og sikkerhed. Ergobag er for nyligt blevet kåret til bedst-i-test af Forbrugerrådet Tænk, og vi hos NEYE har et bredt udvalg af deres skoletasker og penalhuse.

Tilbehør til skolestart

Hos NEYE forhandler vi et hav af forskellige tilbehør til dit barns skolestart. Penalhuset er for eksempel en rigtig vigtig del af dit barns skoletaske. Penalhuset indeholder de redskaber der er nødvendige for, at dit barn kan lære og løse opgaver i forbindelse med dets skolegang. Derudover er det lige så vigtigt at finde den rigtige madkasse der passer til dit barns behov.
Vi forhandler også nogle knap så vigtige, men ikke desto mindre sjove badges, der passer til skoletaskerne fra Ergobag, og som bidrager til lidt sjov, i forlængelse med alt det nødvendige for at dit barn får en god skolestart. Der findes også hos NEYE tilbehør såsom gymnastikposer og regnslag til tasken, når vejrguderne ikke holder hvad de lover.

Skolestart tilbehør

w05_SpotComponentCTA_1600x960_DenPerfekteSkoletaske.jpg

Guide: 5 gode råd, når du vælger skoletaske

Man bør ikke undervurdere vigtigheden af den rigtige skoletaske. Hos NEYE har vi et bredt udvalg af kvalitets skoletasker - og der vil helt sikkert være én der passer til dit barn. Tag os med på råd inden du og dit barn vælger skoletaske.

Læs mere her
w25_SpotComponent_1_1200x960_ergobag.png

Bedst i test

Nyt mærke indenfor rygsække hos NEYE er Ergobag – og det er vi stolte af. Modellen, Ergobag Prime har nemlig vundet "Best-i-test" prisen af Forbrugerrådet Tænk. Ergobag blev startet i 2010 af fire venner Sven, Florian, Oliver og Julian, som i dag skaber rygsække og skoletasker fra børnehavealderen og op til de større klassetrin.

Læs mere her