Forkæl din baby

Vi har hos NEYE fået en ny kategori, kaldet baby. Her finder du alt det nødvendige til dig og dit barn, herunder pusletasker, sengetøj og babytilbehør. 
w36_Imagebanner_3200x700_BABY.jpg

Produkter til dig og din baby

I denne kategori har vi samlet en masse lækre produkter til dig og din baby inden for områderne pusletasker, sengetøj og babytilbehør, fra mærkerne DAY et, Cam Cam Copenhagen, Petit by Sofie Schnoor, Franck & Fischer og vores to nye mærker Manostiles og Babymel. Flere af mærkerne holder sig i neutrale pastel farver, som passer til ethvert hjem, mens enkelte mærker, blandt andet Day Birger et Mikkelsen som producerer pusletasker og Franck & Fischer som laver babytilbehør, er mestre i at lege med farver og mønstre.

Se alle pusletasker

Pusletasker

w36_SpotComponent_1_1200x960_PETIT.jpg

Sengetøj

Det er helt utroligt, hvor meget sødt sengetøj der findes til de helt små, alt fra neutrale pasteller og abstrakte motiver, til knald på farverne og de sødeste små figurer og dyr. Hos os finder du f.eks. Manostiles som er nordisk i stilen. Typisk ensfarvede designs med enkelte motiver eller mønstre. Sengetøjet fra Manostiles er af høj kvalitet og produceret i det blødeste økologiske bomuld, som sikrer at dit barn kan ånde frit, og sove en god nats søvn. Se hele vores udvalg af Manostiles sengtøj her.

Babytilbehør

w36_SpotComponent_1_1200x960_baby_seng.jpg

Pusletasker

Sengetøj

Babytilbehør

w36_SpotComponentCTA_1600x960_baby.jpg

Baby

Oplev vores univers af produkter til dig og din baby

Shop tilbehør til baby