Vi giver vores overskud til kræftforskning

Siden 1977 har vi givet vores overskud til kræftforskning i Danmark.
Alene de seneste 5 år, er det blevet til 50 mio. kroner til den gode sag.

NEYE butikkerne er nemlig ejet af NEYE-Fonden og der er derfor ingen aktionærer, som skal have en bid af kagen. Til gengæld har vi vores gode og vigtige formål, som vi støtter helhjertet. Og det samme gør du, lige meget hvad du køber hos os.
w09_Imagebanner_3200x700.gif

Tak fordi du støtter os i kampen mod kræft

Når NEYE-Fonden støtter, så kan beløbene både være mindre og større engangsdonationer, så vel som flere løbende professorat donationer. Dette er kun muligt, fordi du og alle vores andre fantastiske kunder handler i NEYE. Om du besøger vores butikker eller handler online hos os, det er sagen underordnet. Lige som formålet heller ikke er begrænset af, hvilke produkter du køber hos os. Det er nemlig via NEYE kædens overskud, at vi støtter kræftforskning i Danmark og det er således skabt på baggrund af de mange tasker, rygsække og kufferter, som vi hver dag får over disken. Så hvis du alligevel har besluttet dig for at købe en taske, kuffert eller noget helt tredje – ja, hvorfor så ikke købe det et sted, der giver noget igen?

Du kan læse mere om nogle af NEYE-Fondens donationer nedenfor og om vores kamp mod kræft, som du støtter, hver eneste gang du handler i NEYE. Tak til dig.

CEO, Camilla Raffnsøe, fortæller om hvorfor NEYE-Fonden støtter kræftforskning

CEO i NEYE-Fonden, Camilla Raffnsøe, fortæller lidt om, hvad det betyder for alle i NEYE at gå på arbejde hver dag for at gøre en forskel i kampen mod kræft.

Om NEYE-Fonden

NEYE-Fonden, som ejer alle NEYE butikkerne, blev grundlagt i 1977.

NEYE-Fonden støtter sygdomsbekæmpelse i Danmark - nærmere bestemt kræftforskning. Dette gøres via det overskud, som NEYE butikkerne genererer. Det er NEYE-Fondens bestyrelse, der hvert år beslutter, hvilke projekter donationerne skal gå til. I bestyrelsen sidder altid et lægefagligt medlem, så det sikres, at pengene kanaliseres hen, hvor de gør bedst nytte. Pt. er det lægefaglige bestyrelsesmedlem Professor ved Københavns Universitet, DSc Ole William Petersen, Dept. Of Cellular and Molecular Medicine.

I NEYE-Fondens vedtægter fremgår det, at "De penge, der indtjenes i lædervarefirmaet NEYE, skal komme det samfund til gode, i hvilket pengene er tjent". NEYE-Fonden har således siden grundlæggelsen doneret millioner af kroner til forskellige forskningsprojekter og professorater – alle med det formål at forske i kræft og forebygge sygdommen.

Læs mere om NEYE-fondens historie her

NEYE-Fonden donerer 620.000,- til tre yngre Ph.D-studerende

I oktober måned donerede NEYE-Fonden endnu 620.000 kroner til forskning i kræft. Denne gang går midlerne til tre yngre, kvindelige Ph.D-studerende i Odense, Århus og København, der arbejder på forskningsprojekter indenfor bugspytkirtel- og tarmkræft.

"Hver tredje dansker bliver i dag diagnosticeret med den sygdom, som desværre er skyld i, at 15.400 danskere mister livet hvert år. Kræft skal ikke alene bekæmpes med kemo, men også med vigtig forskning. Derfor er vi hos NEYE stolte af, at butikkernes overskud bidrager med mere viden om kræft og nye metoder, der skal bekæmpe flere kræftsygdomme", siger Camilla Raffnsøe, CEO i NEYE og NEYE-Fonden.

Mød de tre donationsmodtagere og læs mere om deres projekter her

50 mio. kroner til den gode sag

Alene de seneste 5 år, er det blevet til 50 mio. kroner til den gode sag: Kræftforskning i Danmark. Du kan læse mere om NEYE-Fondens donationer og om vores kamp mod kræft, som du støtter, hver eneste gang du handler i NEYE. Så TAK til dig.
Se NEYE's donationer her
w04_SpotComponentCTA_1600x960_LOGO_v2.jpg