Guide til studiestart

Vi har hos NEYE samlet en guide til studerende, som godt kunne bruge en ny taske til studiestart. Derudover guider vi dig også igennem det mest nødvendige tilbehør til dit studie, såsom drikkedunk, powerbanks og computersleeves.
w26_Imagebanner_3200x700_STUDIESTART.jpg
w26_Blog_1136x700.jpg

Rygsække til hende

Hos NEYE forhandler vi et hav af rygsække, som passer perfekt til den studerende. Vi har spraglede, farverige, neutrale og basic rygsække, som kan lidt af hvert. De fås også i forskellige størrelser, alt efter hvor meget plads du har brug for. Vi har udvalgt tre rygsækmærker, som opfylder hver deres behov.
w26_SpotComponentCTA_1600x960_day_v1.jpg

Studietasker fra Day Birger et Mikkelsen

Hos NEYE forhandler vi et bredt udvalg af Day Birger et Mikkelsens produkter, herunder rygsække og shoppere, som kan bruges til studiet. Deres rygsække er komfortable, med plads til lidt af hvert og i et klassisk nordisk design, hvorimod deres shoppere, som findes i et væld af farver og styles, også kan indeholde alt lige fra computer og bøger, til de mindre genstande såsom pung, mobiltelefon og nøgler. Day Birger et Mikkelsen kombinerer funktion og fashion i et produkt.

Se alt fra Day
w26_CategorySpot_740x740_rains_3.jpg

Rains

Rains producerer rygsække og tilbehør i forskellige modeller, farver og størrelser. Men ens for dem alle, er vandtætheden. Rains producerer, som navnet antyder, produkter der er regntætte, uden at gå på kompromis med design og pris. Deres produkter er perfekte til det danske vejr, så du kan komme nemt til og fra studiet.
Se alle vores rygsække fra Rains her.

w26_CategorySpot_740x740_eastpak_V1.jpg

Eastpak

Eastpak har altid haft fokus på anvendelighed og godt design. Deres rygsække har et praktisk hovedrum og polstrede skulderremme, som gør dem behagelige at bære. Med en Eastpak rygsæk får du høj kvalitet og stor funktionalitet, samtidig med at deres produkter følger tidens trends.
Se alle vores rygsække fra Eastpak her.

w26_CategorySpot_740x740_FJALLRAVEN_3.jpg

Fjällräven

Fjällräven startede i sin tid ud med Känken modellen, og laver idag både gamle kendige og nye fortolkninger. De har en vision om at blande tidsløst design, med funktionalitet og slidstærke materialer. Deres rygsække er rummelige og med på moden, hvilket gør dem meget anvendelige for de studerende.
Se alle vores rygsække fra Fjällräven her.

w26_SpotComponentCTA_1600x960_workbag.jpg

Workbags til hende

Hos NEYE har vi et stort udvalg af workbags til kvinder. De fleste af dem er produceret i det lækreste læder, mens andre er lavet i kunstskind fra Saint Sulpice eller nylon fra Mandarina Duck. De mange workbags er rummelige med plads til computer, mapper og andre mindre genstande. Du kan blandt andet få workbags til kvinder fra Markberg, Aura, Gigi Fratelli, ADAX og Depeche, ligesom du kan finde andre tasker til kvinder, som kan bruges til studiet, lige her.

Shop workbags

Rygsække til ham

Hos NEYE forhandler vi et hav af rygsække, som passer perfekt til den studerende. Vi har moderne, retro, farverige og vandtætte rygsække, som kan lidt af hvert. De fås også i forskellige størrelser, alt efter hvor meget plads du har brug for. Vi har udvalgt tre rygsækmærker, som opfylder hver deres behov.
w26_SpotComponentCTA_1600x960_eastpak.jpg

Studietasker fra Eastpak

Hos NEYE forhandler vi et stort udvalg af produkter fra Eastpak, som er velegnet til studiet. Eastpaks klassiske Pak'r rygsæk kender de fleste, og den har i flere generationer, været et stort hit som studietaske. Derudover laver Eastpak også flere andre rygsækmodeller, med flere rum, så der i deres sortiment, er en rygsæk til ethvert behov. Eastpak lover kvalitet og 30 års garanti på deres produkter.

Se alt fra Eastpak
w26_CategorySpot_740x740_FJALLRAVEN_2.jpg

Fjällräven

Fjällräven får sin inspiration fra naturen, og har heraf i mange år skabt deres klassiske retro rygsæk Känken. Denne model passer perfekt som studietaske, da den har et stort og et lille rum. Der er plads til computer og bøger, samt mindre værdigenstande. Rygsækken følger modens tendenser, og sikrer dig en praktisk studietaske med det rigtige ydre.
Se alle vores rygsække fra Fjällräven her.

w26_CategorySpot_740x740_haglofs_V1.jpg

Haglöfs

Haglöfs producerer kvalitetsbevidste tasker i forskellige farver og størrelser. Deres rygsække er yderst velegnet som studietasker, da de har et solidt design der sikrer at tunge ting bliver båret, på den mest skånsomme måde. De stilsikre rygsække er af højeste kvalitet og fås til fornuftige priser. 
Se alle vores rygsække fra Haglöfs her.

w26_CategorySpot_740x740_rains_2.jpg

Rains

Rains producerer gode vandtætte rygsække, til manden der har brug for en stilren, praktisk og funktionel rygsæk til studiet. Det praktiske ved rygsækken er dens regntætte materiale, som i et dansk klima, hvor det regner en tedjedel af året, sikrer at du kan komme fra a til b uden at dine værdier bliver våde og ødelagte.
Se alle vores rygsække fra Rains her.

w26_SpotComponentCTA_800x480_HERREMAPPER.jpg

Herremapper

I vores kategori af computertasker og mapper finder du et stort udvalg af tasker, hvor der er plads til den bærbare. Opgrader din arbejdstaske eller bliv klar til studiet med en ny lækker computertaske.

Shop computertaske

Tilbehør til studiet

Hos NEYE forhandler vi et hav af forskellige tilbehør til dit studie. Vi forhandler blandt andet powerbanks fra eStuff, som er en nødvendighed når du er på farten, og ikke har mulighed for at oplade din mobiltelefon, samt drikkedunke fra flere forskellige brands, så du kan klare dig igennem en hel dag. Som noget nyt har vi fået drikkedunke fra Glacial, der giver dig en følelse af luksus. Drikkedunkene er fremstillet i højkvalitets rustfrit stål, der ikke blot har et pænt ydre, men som også holder indholdet ved den rette temperatur. 
Derudover forhandler vi også flere forskellige computersleeves, fra nogle af de mest populære brands, blandt andet fra Still Nordic og vores to nye mærker Manostiles og Jost. Det er vigtigt med det rigtige tilbehør til studiestart, så man er sikret en god dag, og det kan du blandt andet få fra mærker som Herschel og Day Birger et Mikkelsen.

Drikkedunke

Computersleeves

Powerbanks