Seje skoletasker, rygsække og bæltetasker til teenageren

Vi har hos NEYE samlet en guide til teenageren, som godt kunne bruge en ny taske til skolestart. Derudover guider vi dig også igennem det mest nødvendige tilbehør til din skoledag, såsom penalhus, drikkedunk og computersleeves.
w26_Imagebanner_3200x700_studiestart_8.jpg

Skoletasker fra Petit by Sofie Schnoor

NEYE er blandt de få forhandlere, som fører Petit by Sofie Schnoor, og det er vi stolte af. Petit by Sofie Schnoor producerer alt fra bæltetasker til penalhuse, og som noget nyt også skoletasker. Deres produkter rammer bredt blandt de mindste, men deres skoletasker og tilbehør henvender sig til teenageren, som ønsker sig en taske der sidder godt på ryggen, er rummelig og samtidig smart.

Se alt fra Petit by Sofie Schnoor
w26_SpotComponentCTA_1600x960_6.jpg

Tre udvalgte rygsække til den unge teenager

Hos NEYE forhandler vi en bred vifte af rygsække, som passer perfekt til teenageren. I vores sortiment er der noget for enhver smag - stilrene, smarte, funktionelle, farverige og praktiske skoletasker, som sikrer dit barn den bedste skolegang.
w26_CategorySpot_740x740_18.jpg

Herschel

Herschel har ét simpelt mål, at skabe tasker i tidsløst design med respekt for detaljen. Det gælder også for deres rygsække, som ikke bare er funktionelle, men et statement i sig selv.
Se alle vores rygsække fra Herschel her.

w26_CategorySpot_740x740_19.jpg

Spiral

Spiral designer farverige og iøjenfaldende rygsække, til en pris hvor alle kan være med. Deres mission er at bryde den gængse streetmode, med inspirerende og anderledes prints og farver.
Se alle vores rygsække fra Spiral her.

w26_CategorySpot_740x740_20.jpg

Eastpak

Eastpak har altid haft fokus på anvendelighed og godt design. Deres rygsække har et praktisk hovedrum og polstrede skulderremme. Med en Eastpak rygsæk får du høj kvalitet og stor funktionalitet.
Se alle vores rygsække fra Eastpak her.

10 smarte og utraditionelle skoletasker

Kan du godt lide at skille dig ud? Så skal du have fat i en af vores fede rygsække, som i den grad er utraditionelle og farverige. 
Rygsækkene er yderst velegenet som skoletaske, og fås fra mærker som Eastpak, Spiral, Day Birger et Mikkelsen, Lilió og Fjällräven.

Læs mere her
w26_SpotComponentCTA_1600x960_10FEDE_V1.jpg

Cool bæltetasker til hverdag og skole

Mangler du en bæltetaske til hverdag eller skole, så du har styr på alle dine vædier, så har vi hos NEYE et bredt udvalg. Vi har blandt andet bæltetasker fra Petit by Sofie Schnoor, der med deres rå, men samtidig piget look, producerer bæltetasker i syntetisk læder, samt velour og glimmer. Derudover forhandler vi også bæltetasker fra Eastpak og Spiral, der med deres spraglede og farverige udformninger, gør sig i øjenfaldende på gaden. Til sidst findes der også bæltetasker fra Becksöndergaard, som passer til enhver ung teenager. Deres produkter er enkle, hvis du blot ønsker dig en bæltetaske, der kan bruges til et hvilket som helst outfit.

Skoletasker fra Satch

Hos NEYE forhandler vi Satch, som producerer rygsække og skoletasker til de mindre, men også til de større skolebørn. Hos Satch er der fokus på funktionalitet og de små detaljer, samtidig med at kvalitet og komfort er helt i top. Deres skoletasker kan løbende justeres alt efter hvor hurtigt dit barn vokser, hvilket sikrer at rygsækken altid sidder rigtigt, og kan bruges over længere tid. Hos Satch får du en af markedets bedste skoletasker, hvori der er sørget for fede designs og farvekombinationer.

Se alt fra Satch
w26_SpotComponentCTA_1600x960_SATCH.jpg

Tilbehør til skolen

Hos NEYE forhandler vi et hav af forskellige tilbehør til din eller dit barns skolegang. Vi forhandler blandt andet penalhuse, med og uden skriveredskaber og drikkedunke fra flere forskellige brands. Som noget nyt har vi fået drikkedunke fra Glacial, der giver dig en følelse af luksus. Drikkedunkene er fremstillet i højkvalitets rustfrit stål, der ikke blot har et pænt ydre, men som også holder indholdet ved den rette temperatur. 
Derudover forhandler vi også flere forskellige computersleeves, fra nogle af de mest populære brands, blandt andet fra Day Birger et Mikkelsen, og vores nye mærke Manostiles. Det er vigtigt med det rigtige tilbehør til skolestart, så man er sikret en god skolegang, og det kan du finde fra flere forskellige brands, blandt andet eStuff, Herschel og Still Nordic.

Penalhuse

Drikkedunke

Computersleeves