Cam Cam Copenhagen

Som noget nyt hos NEYE, forhandler vi mærket Cam Cam Copenhagen. De producerer fine økologiske produkter, i sarte farver, til dig og dit barn, og så har de netop vundet en award for deres fantastiske stil og design.
w19_Imagebanner_3200x700_V1.jpg

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen udspringer sig af kærligheden til børn og babyer, og med en tro på, at de kun fortjener det bedste. De skaber produkter i kvalitet og tidsløst design til børn, blandt andet pusletasker, toilettasker, pusleunderlag og stofbleer. Deres designs udformer sig af bæredygtighed, i form af økologisk bomuld, og opfylder både barnets og forældrenes ønsker.
Deres designfilosofi er poetisk, og derudover er produkterne rolige og harmoniske, hvilket giver en blid kontrast til det moderne børneliv. Pusletaskerne fra Cam Cam Copenhagen er lækre og praktiske, og derudover er de coatet indeni og udenpå, som gør dem vand- og smudafvisende, hvilket bidrager til længere holdbarhed. Dertil har Cam Cam Copenhagen vundet prisen for "Best Decor" til den internationale Babyccino Awards 2018.

Vinder af en Babyccino Award

w22_SpotComponent_1_1200x960_2.png
Cam-Cam-Copenhagen-decor.jpg

Cam Cam Copenhagen

Se vores udvalg af produkter fra Cam Cam Copenhagen

Klik her