Tasker

Enhver kvinde med respekt for sig selv har en god håndfuld tasker til rådighed – en til hverdag, en til fest, en til formelle begivenheder, og et par stykker ind imellem også. Den rette taske kan være med til at sætte prikken over i'et på dit outfit, og du kan virkelig lave et modestatement med en flot taske. Men tasker er ikke kun forbeholdt kvinder. Der findes nemlig også rigtig mange smarte tasker til mænd. Dog er det for mænd ofte mere en praktisk foranstaltning, end det er en modeting, og derfor findes der et noget større udvalg af tasker til kvinder end til mænd. Uanset hvad, så vil du få masser af glæde af at vælge en lækker taske i en god kvalitet, som du kan bruge i mange år, og derfor finder du her hos NEYE et stort udvalg af tasker i alverdens former, farver, materialer og designs. Vi har sørget for, at der er noget for enhver smag, personlighed, pengepung, køn og aldersgruppe. Giv dig derfor god tid til at udvælge dine favoritter her fra vores webshop.

Lækre designs fra gode brands
Er du vild med tasker, så kan du se frem til at finde en masse fantastiske brands her på siden. Nogle af vores aller mest populære mærker rummer Adax, Belsac, Day Birger et Mikkelsen, Saint Sulpice og flere andre. Hver især producerer og designer de moderigtige tasker i lækre materialer og designs og til skarpe priser, som de fleste kan være med på. Du kan finde både helt klassiske tasker i skind, men vi har også farverige tasker til dig, der ikke er bange for at skille dig ud med en anderledes stil. Flere af vores brands producerer deres tasker ud fra miljøvenlige og bæredygtige principper, og mangler du en ny taske, så kan du derfor købe en med usædvanlig god samvittighed. Et brand, der er værd at nævne er Pelechecoco, der fremstiller tasker udelukkende ved brug af genbrugsmaterialer. Her er der virkelig tale om bæredygtighed på højt plan, og ikke nok med det, så er deres produkter også utroligt eksklusive at både se på og røre ved.

Tasker til enhver anledning
Uanset hvor du er på vej hen, eller hvilken anledning det drejer sig om, så har du brug for en taske ved din side, hvori du som minimum kan opbevare kreditkort, mobiltelefon, nøgler og andre vigtige ting. Til festlige begivenheder er det måske rarest med en mindre taske, som du hele tiden kan have i nærheden af dig, men skal du på weekendtur, så vil du få glæde af en lidt større taske, der kan rumme toiletsager og så videre. Hos NEYE har vi tasker til enhver anledning, og du finder derfor både mindre clutches eller crossbody-tasker, der er perfekte til en tur i byen, men du finder også weekendtasker og rygsække, som du nemt kan have med på tur, og som også egner sig perfekt som håndbagage, hvis du skal flyve på ferie. Skal du ud at rejse længere end blot end forlænget weekend, så vil du få brug for en kuffert eller en større rejsetaske, og dem har vi naturligvis også et stort sortiment af. Af kufferter har vi blandt andet både Samsonite og Delsey, som er nogle af de mest anerkendte kuffertbrands på markedet. Her får du solide og holdbare kufferter, der kan holde til at rejse jorden rundt sammen med dig.

Lad NEYE være din forhandler
Der er altså ingen tvivl om, at du hos NEYE finder et usædvanlig stort udvalg af tasker. Lad derfor os være din foretrukne forhandler, når du står og mangler en ny en af slagsen. Kommer du i tanke om, at du også mangler diverse accessories, så kan du også finde "tasker" til din mobiltelefon og computer i form af sleeves, mobilpunge og covers. Vi har det hele. Vi forsøger desuden altid at gøre det nemt at være kunde her hos os, og derfor gør vi nogle forskellige tiltag for at give dig mest muligt for dine penge. Melder du dig ind i vores populære kundeklub, så vil du opleve et væld af fordele som eksempelvis særlige medlemstilbud, invitationer til klubdage, konkurrencer og meget andet. Derudover sørger vi for, at du aldrig skal vente særlig længe på at modtage din nye yndlingstaske. Vi leverer nemlig i løbet af kun 1-3 hverdage, og så tilbyder vi oven i købet fri fragt, hvis bare du handler for over 499 kr. Læg derfor din ordre hos os i dag. Vi glæder os til at se, hvad du vælger.

Tasker

Filtrer
Filtrer
Sorter
Farve
Pris
Håndtaske Håndtaske alt image
Depeche
Håndtaske
299 kr
499 kr
Weekendbag Kanvas Weekendbag Kanvas alt image
CAB
Weekendbag Kanvas
499 kr
Weekendbag Kanvas Weekendbag Kanvas alt image
CAB
Weekendbag Kanvas
499 kr
Strandtaske Strandtaske alt image
Sieber
Strandtaske
99 kr
Taske Lurex Taske Lurex alt image
Petit by Sofie Schnoor
Taske Lurex
229 kr
Skuldertaske Suede Skuldertaske Suede alt image
Petit by Sofie Schnoor
Skuldertaske Suede
399 kr
Shopper Big snake Shopper Big snake alt image
Petit by Sofie Schnoor
Shopper Big snake
149 kr
Shopper PopCorn Shopper PopCorn alt image
Petit by Sofie Schnoor
Shopper PopCorn
149 kr
Bæltetaske Lurex Bæltetaske Lurex alt image
Petit by Sofie Schnoor
Bæltetaske Lurex
299 kr
Taske Clouth Copenhagen by Nig Taske Clouth Copenhagen by Nig alt image
Manostiles
Taske Clouth Copenhagen by Nig
169,95 kr
MakeUp  pung MakeUp  pung alt image
Manostiles
MakeUp pung
199,95 kr
Toilettaske med lomme Toilettaske med lomme alt image
Manostiles
Toilettaske med lomme
249,95 kr
Vandrerygsæk Abisko Friluft 35 Vandrerygsæk Abisko Friluft 35 alt image
Fjällräven
Vandrerygsæk Abisko Friluft 35
1.499 kr
Vandrerygsæk Abisko Friluft 45 Vandrerygsæk Abisko Friluft 45 alt image
Fjällräven
Vandrerygsæk Abisko Friluft 45
1.599 kr
Vandrerygsæk Kajka 65W Vandrerygsæk Kajka 65W alt image
Fjällräven
Vandrerygsæk Kajka 65W
2.799 kr