Mest til børn

Få inspiration til alt i tasker og accessories, hvad enten du shopper til din baby, din tween eller teenageren.
w26_SpotComponentCTA_800x480_SATCH.jpg

Rygsæk til skolen

Satch rygsække er perfekt som skoletaske til de større børn. Deres skoletasker er anerkendt for deres store fokus på ergonomi, funktionalitet og bæredygtighed. Alle Satch tasker er nemlig fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker.

Køb Satch skoletaske

Spiral Bags

JEVA

Petit by Sofie Schnoor

Adidas

Eastpak

Mi-Pac

w26_SpotComponentCTA_800x480_coolpack.jpg

Coolpack

Oplev det nyeste inden for skoletasker og rygsække med Coolpack. LED funktionen i skoletasken er udviklet for barnets sikkerhed i trafikken, men vil helt sikkert også begejstre taskens ejer. CoolPacks rygsække er vandtætte og er 100% fri for alle skadelige stoffer. Forhandles kun i NEYE.

Coolpack skoletasker

Beckmann

Affenzahn

Fjällräven

Franck & Fischer

Coolpack

Lässig

w04_SpotComponentCTA_800x480_indgang.jpg

Er dit barn klar til skolestart?

Vi har samlet en guide, så du får overblik over de bedste skoletaske mærker på markedet og får gode råd til valg af den rigtige taske til dit barn samt det vigtige tilbehør, som skal med i skoletasken hver dag.

Guiden er primært henvendt forældre til børn, der snart vinker farvel til børnehaven og i foråret spændte skal starte i SFO og i 0. klasse til sommer.

Læs mere
w32_SpotComponentCTA_800x480_INFOGRAFIK_FOLKESKOLEN.jpg

Stor infografik: Folkeskolen - Før og Nu

Hos NEYE har vi set nærmere på, hvad der kendetegner danske børns skolegang og hvordan den er ift. tidligere generationers. Se infografikken og bliv klogere her.

Læs mere her

Cam Cam Copenhagen

Ergobag

Smallstuff

w10_SpotComponentCTA_800x480_boernehavetasker.jpg

Send junior afsted med en god taske

Børnehavetasken er for mange små børns vedkommende, den første taske de har. Oplev alle de skønne modeller, fra mærker som Affenzahn, Fjällräven, Ergobag og Smallstuff. Køb en børnehave rygsæk og se begejstringen hos den lille.

Køb børnehavetaske her

Kategorier

w04_SpotComponentCTA_800x480_tasker_boern.jpg

Til barnet på farten

Vi gør en dyd ud af at vælge de rigtige brands, også når det gælder tasker til børn. Få inspiration til den nye sportstaske, toilettaske, bæltetaske eller skuldertaske til dit barn.

Shop tasker til børn