Mest til børn

Få inspiration til alt i tasker og accessories, hvad enten du shopper til din baby, din tween eller teenageren.
w15_SpotComponentCTA_800x480_SATCH.jpg

Cool skoletasker

Satch rygsække er perfekt som skoletaske til de større børn. Deres skoletasker er anerkendt for deres store fokus på ergonomi, funktionalitet og bæredygtighed. Alle Satch tasker er nemlig fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker. 

Køb Satch skoletaske

Beckmann

Lego

Fjällräven

w08_SpotComponentCTA_800x480_ERGOBAG_V1.gif

Ergobag nyheder

Ergobag er særlig kendt for deres Prime skoletaske, der kan vokse med barnet pga. det justerbare rygsystem. Foruden god ergonomi er Ergobag også kendt for deres bæredygtige profil, f.eks. er de benyttede tekstiler fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker.

Shop Ergobag skoletasker

Affenzahn

Jeva

Petit by Sofie Schnoor

w04_SpotComponentCTA_800x480_indgang.jpg

Er dit barn klar til skolestart?

Vi har samlet en guide, så du får overblik over de bedste skoletaske mærker på markedet og får gode råd til valg af den rigtige taske til dit barn samt det vigtige tilbehør, som skal med i skoletasken hver dag.

Guiden er primært henvendt forældre til børn, der snart vinker farvel til børnehaven og i foråret spændte skal starte i SFO og i 0. klasse til sommer.

Læs mere
w10_SpotComponentCTA_800x480_boernehavetasker.jpg

Send junior afsted med en god taske

Børnehavetasken er for mange små børns vedkommende, den første taske de har. Oplev alle de skønne modeller, fra mærker som Affenzahn, Fjällräven, Ergobag og Smallstuff. Køb en børnehave rygsæk og se begejstringen hos den lille.

Køb børnehavetaske her
w04_SpotComponentCTA_800x480_tasker_boern.jpg

Til barnet på farten

Vi gør en dyd ud af at vælge de rigtige brands, også når det gælder tasker til børn. Få inspiration til den nye sportstaske, toilettaske, bæltetaske eller skuldertaske til dit barn.

Shop tasker til børn