Mest til børn

Få inspiration til alt i tasker og accessories, hvad enten du shopper til din baby, din tween eller teenageren.
w21_SpotComponentCTA_800x480_beCKMANN_KOMBI_v4.gif

Beckmann sætpris

Køb en Beckmann gymnastiktaske sammen med en af de populære Beckmann skoletasker og spar 150 kr. Du må gerne mixe de forskellige motiver. Bemærk at du først ser rabatten, når begge produkter er lagt i kurven. Gælder udvalgte sæt. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Shop kombi-tilbud

Spiral Bags

JEVA

Petit by Sofie Schnoor

Adidas

Eastpak

Trunki

w21_SpotComponentCTA_800x480_LEGO_v2.jpg

LEGO sætpris

Lige nu kan du spare 100 kr., hvis du køber et LEGO penalhus sammen med din LEGO skoletaske. Gælder udvalgte modeller, se mærkningen på produkterne. Bemærk at du først ser rabatten, når begge produkter er lagt i kurven. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Shop kombi-tilbud

Tilbud til børn

Tilbud til børn

Tilbud til børn

1column_1280x1496_LokalMarkedsforing_SprayDay-Recovered.gif

Satch Spray Days

Kom ind i en af NEYEs udvalgte butikker og få dekoreret din Satch skoletaske eller penalhus med et motiv efter eget valg - helt gratis.

Læs mere her

Cam Cam Copenhagen

Lego

Smallstuff

w06_SpotComponentCTA_800x480_SKOLESTART_guide_v2.jpg

Klar til skolestart?

Få overblik over de bedste skoletasker, fra brands som Beckmann, Ergobag, LEGO og JEVA. Vi hjælper dig, så du vælger den rigtige taske til dit barn, og så I får en god skolestart. Guiden er primært til jer, der snart vinker farvel til børnehaven og spændte ser frem til en ny tid med SFO og 0. klasse.

Læs skolestart guiden
w07_SpotComponentCTA_800x480_konfirmation_v1.gif

Konfirmation 2020 inspiration

Datoen for konfirmationen ligger fast og I er sikkert i fuld gang med at planlægge den store dag. Hvordan skal invitationerne se ud? Hvem skal med til festen? Og hvordan skal borddækning og - ikke mindst - konfirmationstøjet se ud i 2020? Som konfirmand er der masser af ønsker og store drømme for dagen. Få inspiration til konfirmationsgaver til både pigerne og drengene her.

Find inspiraiton her

Ergobag

iFrogz

The North Face

w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_kufferter_boern_v1.jpg

Kufferter til børn

Giv dit barn sin helt egen børnekuffert, så det selv kan holde styr på sin bagage undervejs. Vi har mange fine børnekufferter, både til små og større børn, fra populære mærker som Trunki, Affenzahn, Yougo og Samsonite.

Shop børnekuffert

Beckmann

Affenzahn

Fjällräven

w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_baby.jpg

Lækre sager til dig og den lille

Se vores store udvalg af lækkert babytilbehør. Shop f.eks. pusletaske, pusleunderlag og babytæppe – og mange andre fine sager fra mærker som Day et, Petit by Sofie Schnoor og Cam Cam Copenhagen.

Se alle pusletasker

Shop til baby

Franck & Fischer

Coolpack

Lässig

w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_boernehavetasker_boern.jpg

Send junior afsted med en god taske

Børnehavetasken er for mange små børns vedkommende, den første taske de har. Oplev alle de skønne modeller, fra mærker som Affenzahn, Fjällräven, Ergobag og Smallstuff. Køb en børnehave rygsæk og se begejstringen hos den lille.

Køb børnehavetaske her
w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_tasker_boern.jpg

Til barnet på farten

Vi gør en dyd ud af at vælge de rigtige brands, også når det gælder tasker til børn. Få inspiration til den nye sportstaske, toilettaske, bæltetaske eller skuldertaske til dit barn.

Shop tasker til børn