Guide til skoletasker fra Satch

Skoletaskerne og rygsækkene fra Satch er kendetegnet ved stil, kvalitet og funktionalitet. Designet udspringer af forskellige inspirationer – lige fra trends som er oppe i tiden til idéer fra Satchs egne kunder.
w24_Imagebanner_3200x700_satch.jpg

Skoletasker med kvalitet og funktionalitet i top

Satch er et af de 7 mærker hos FOUND OF BAGS, som er et kvalitetsmærke, der består af et team på omkring 200 mennesker og 35 lande. De sidder hver især med deres opgave og bidrager til visionen om kvalititet, fremstilling, funktionalitet og design. Taskerne fra Satch er fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker og kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere. Takket være de brede bækkenfinner på rygsækken flyttes vægten fra skuldrene til det stabile bækkenområde. Samtidig kan rygsække fra Satch justeres løbende alt efter, hvor hurtigt dit barn vokser og således er du sikret, at dit barns rygsæk altid sidder rigtigt og kan bruges over længere tid.

Ergonomisk design

Fra vandrerygsæk til skolerygsæk: Remmene på satch-systemet er inspireret af professionelle vandrerygsække og flytter vægten fra skuldrene ned til det stabile bækkenområde.

w24_SpotComponentCTA_1600x960_satch.jpg

Skoletasker fra Satch

Se vores udvalg af skoletasker fra Satch

kLIK HER