Digitale accessories

NEYE forhandler nogle af markedets største og mest omtalte brands indenfor digitale accessories. Vi har produkter som iPhone og iPad covers, computer sleeves, powerbanks og høretelefoner, fra mærker som Still Nordic, Day Birger et Mikkelsen, Incipio, eStuff og mange flere.
w05_Imagebanner_3200x700_DA.jpg

Digitale accessories til et hvert formål

Det er de færreste der ikke ejer et eller flere digitale apparater. Vi kender alle sammen situationer som at tabe vores nye smartphone på jorden, spilde kaffe ud over tabletten eller løbe tør for strøm på det mest ubelejlige tidspunkt. Nogle kender endda det, ikke at kunne holde styr på både mobiltelefon, pung og nøgler i en travl hverdag.
Hos NEYE forhandler vi et bredt udvalg af forskellige accessories til dine digitale apparater, som både beskytter produktet mod skader, dig mod mobilstråling, og som samler din mobiltelefon og dine kreditkort i ét produkt. Vi har produkter til den modebevidste kvinde, den stilrene mand og til dig der ønsker et produkt hvor funktionalitet er det primære formål. Find det du søger under vores kategori Digitale accessories.

Moderigtige digitale accessories

w07_SpotComponent_1_1200x960_DA_v1.jpg

Funktionelle digitale accessories

Ud over de mere moderigtige digitale accessories, findes der også en lang række funktionelle og praktiske accessories til dine digitale apparater. Der findes blandt andet covers fra RadiCover med plads til kreditkort, som både fås til din Samsung, iPhone og iPad. Disse produkter beskytter ikke blot mod hverdagens knubs, men også mod mobilstråling med op til 86%, og mod kriminelles forsøg på at RFID scanne og misbruge dine kontaktløse kreditkort og personlige oplysninger. Hvis du vil vide mere om mærket Radicover, og deres produkter der forbygger mod konsekvenserne ved mobilstråling, så læs mere her.

Derudover findes der også iPhone covers fra Knomo og CAB, der ligesom RadiCover har plads til enkelte kreditkort, så du altid har det vigtigste lige ved hånden.
Ud over beskyttelse til din telefon, tablet og computer, forhandler NEYE andre digitale accessories såsom kabler, powerbanks og høretelefoner fra eStuff. Disse accessories kan være meget nødvendige, hvis du har brug for at abstrahere fra omverdenen med musik i ørene eller blot er løbet tør på strøm, uden mulighed for at oplade dine apparater i nærheden.

Som noget helt nyt hos NEYE forhandler vi også digitale accessories fra mærket Targus. De producerer praktiske iPad og iPhone covers med god beskyttelse og i den bedste kvalitet. De har produkter til et hvert behov, lige meget om du har brug for at tage din iPad med på farten eller om den kun bruges indenfor hjemmets fire vægge. Nogle af deres covers kan endda foldes, så din iPad selv kan stå, hvis du bruger den til at læse eller se film på. Alle deres produkter fås i forskellige materialer og farver.
w05_SpotComponentCTA_1600x960_da.jpg

Digitale accessories

Se vores store udvalg af moderigtige- og funktionelle digitale accessories.

Klik her