Digitale accessories

NEYE forhandler nogle af markedets største og mest omtalte brands - også inden for accessories til dine gadgets. Vi har produkter som iPhone covers, computer sleeves, powerbanks og høretelefoner, fra mærker som Kreafunk, DAY et, Herschel, Markberg og mange flere.
w05_Imagebanner_3200x700_Digitale_Accessories_høretelefoner.jpg

Moderigtige accessories

Det er de færreste, der ikke ejer et eller flere digitale apparater. Vi kender alle sammen til de situationer, hvor man er uheldig at tabe sin smartphone, spilde kaffe ud over ens tablet eller løbe tør for strøm på det mest ubelejlige tidspunkt. Nogle kender endda det, ikke at kunne holde styr på både mobiltelefon, pung og nøgler i en travl hverdag.

Hos NEYE forhandler vi et bredt udvalg af forskellige accessories til dine digitale ejendele, som både beskytter produktet mod skader og som samler din mobiltelefon og dine kreditkort i ét produkt.

Disse super praktiske accessories må selvfølgelig gerne være flotte at se på, og derfor har vi valgt nogle brands, der sikrer den gode stil. Fra Trunk fører vi bl.a. sleeves til både pc, MacBook og iPad og fra Happy Plugs har vi et udvalg af høretelefoner, der er et fashion item i sig selv.
Drømmer du om et nyt computersleeve eller iPad cover i læder, så er der nogle rigtig flotte modeller fra mærker som Adax, Still Nordic og dBramante. Eller et nyt lækkert iPhone cover, f.eks. fra iDeal of Sweden. Vi har således masser at vælge imellem for den modebevidste kvinde, den stilrene mand og til dig, der bare ønsker et produkt, hvor funktionalitet er det primære formål. Se hele udvalget i vores kategori Digitale accessories.

Shop mobilcover
Shop computer sleeve
Shop høretelefoner
Shop oplader og powerbank
Shop Bluetooth højtaler

Beskyt med cover og sleeve

w07_SpotComponent_1_1200x960_covers.jpg

Vil du samle det hele?

Ud over beskyttelse til din telefon, tablet og computer, forhandler vi også kabler, powerbanks og høretelefoner. Disse accessories kan være meget nyttige, hvis du har brug for at abstrahere fra omverdenen med musik i ørerne eller blot er løbet tør for strøm, uden mulighed for at oplade dine devices i nærheden.

Hvis du foretrækker at have kreditkort og mobilen samlet, så er der også et fint udvalg af mobilpunge, der kan netop det. Se udvalget fra mærker som Fjällräven, dBramante, SDLR by Saddler og Pia Ries

Shop mobilpunge og mobilcovers

Få styr på alt dit gamer udstyr
I vores kategori Gaming finder du er udvalg af gamer tasker og diverse gamer udstyr. Med en specialdesignet gamer taske eller gamer rygsæk, er dit gaming udstyr godt beskyttet.

Taskernes stærke materiale og indretning er tilpasset livet som gamer på farten. Se også udvalget af gamer tastatur, mus, headset og andet gamer tilbehør i kategorien.

Shop tasker og udstyr til gaming
w05_SpotComponentCTA_1600x960_digitale_accessories_stort_udvalg.jpg

Stort udvalg

Se vores store udvalg af moderigtige og funktionelle accessories som høretelefoner, powerbanks, bluetooth højtalere og computersleeves.

Digitale accessories

Flere populære kategorier