Digitale accessories

NEYE forhandler nogle af markedets største og mest omtalte brands - også inden for accessories til dine gadgets. Vi har produkter som iPhone covers, computer sleeves, powerbanks og høretelefoner, fra mærker som Kreafunk, Day et, Herschel, Markberg og mange flere.
w05_Imagebanner_3200x700_DA.jpg

Moderigtige digitale accessories

Det er de færreste der ikke ejer et eller flere digitale apparater. Vi kender alle sammen situationer som at tabe vores nye smartphone på jorden, spilde kaffe ud over ens tablet eller løbe tør for strøm på det mest ubelejlige tidspunkt. Nogle kender endda det, ikke at kunne holde styr på både mobiltelefon, pung og nøgler i en travl hverdag.

Hos NEYE forhandler vi et bredt udvalg af forskellige accessories til dine digitale apparater, som både beskytter produktet mod skader, dig mod mobilstråling, og som samler din mobiltelefon og dine kreditkort i ét produkt.
Vi har produkter til den modebevidste kvinde, den stilrene mand og til dig, der ønsker et produkt hvor funktionalitet er det primære formål. Find det du søger under vores kategori Digitale accessories.

Shop computer sleeve
Shop høretelefoner
Shop oplader og powerbank
Shop Bluetooth højtaler

Beskyt med cover og sleeve

w07_SpotComponent_1_1200x960_DA_v1.jpg

Funktionelle accessories

Ud over de mere moderigtige digitale accessories, findes der også en lang række funktionelle og praktiske accessories til dine digitale apparater. Der findes blandt andet covers fra Radicover med plads til kreditkort, som både fås til din Samsung, iPhone og iPad. Disse produkter beskytter ikke blot mod hverdagens knubs, men også mod mobilstråling med op til 86%, og mod kriminelles forsøg på at RFID scanne og misbruge dine kontaktløse kreditkort og personlige oplysninger. Hvis du vil vide mere om mærket Radicover, og deres produkter der forbygger mod konsekvenserne ved mobilstråling, så læs mere her.

Derudover findes der også mobilpunge og covers fra Knomo og iDeal of Sweden, der både har plads til kreditkort såvel som mobilen.
Ud over beskyttelse til din telefon, tablet og computer, forhandler NEYE andre digitale accessories såsom kabler, powerbanks og høretelefoner. Disse accessories kan være meget nyttige, hvis du har brug for at abstrahere fra omverdenen med musik i ørene eller blot er løbet tør for strøm, uden mulighed for at oplade dine apparater i nærheden.


w05_SpotComponentCTA_1600x960_da.jpg

Stort udvalg

Se vores store udvalg af moderigtige og funktionelle accessories som høretelefoner, powerbanks, bluetooth højtalere og computersleeves.

Digitale accessories