Sommerliv

Der er en særlig magi i luften, når vi pakker vores tasker til en dag ved stranden, en picnic i parken eller en spontan tur ud i det blå. Uanset om du nyder storbyens summen, søger ro i naturen eller begiver dig ud på rejse, så har vi masser af must-haves til din sommer. Vi har samlet lidt inspiration til dit sommerliv, så du kan nyde tiden bedst muligt.

Sol, sommer & strand

Lad solens stråler varme dig, og tank op med kolde drikkevarer. Hold styr på badetøj, håndklæde og solcreme i en lækker strandtaske. F.eks. en klassisk i flet eller en af de store Carryall strandtasker i vandtæt materiale. Køletasken er også uundværlig, hvis du har mad og drikke med på turen.

Storby vibes

En by kan både summe af liv, og være lidt mere nede i gear, når sommeren rammer. Pak tasken eller kufferten til dage med cool vibes og eventyr i byen.

Hygge i haven

Skru op for hyggen med den perfekte sommerstemning i haven. Med tæpper, puder og sommerligt interiør kan du nemt skabe rammen for et hyggeligt udeliv.

Aktive dage og lyse nætter

Brug naturen og tag på tur under åben himmel. Gør oplevelsen ekstra god med godt udstyr, f.eks. rygsække med plads til dagens nødvendigheder eller duffel bags, der kan klare lidt af hvert.

H2O Fagerholt Close Market bæltetaske. Få inspiration i NEYEs guide til festival tasker.

Bliv klar til festival

Festival smager af sol, sommer og store musikoplevelser. Mange elsker den særlige atmosfære, der opstår når fest, fællesskab og en lettere kaotisk camp eller festivalplads, går op i en højere enhed. Få inspiration til cool festival tasker og tilbehør.

Shop festival looket