MID SEASON SALE - Spar op til 50%

Sofie Schnoor

Hos NEYE forhandler vi både Sofie Schnoor og Petit by Sofie Schnoor. Kendetegnet ved begge brands er deres altid lækre design, med mange små, fine og rå detaljer. Her kan du få et indblik i historien bag Sofie Schnoor og Petit by Sofie Schnoor, samt en introduktion til kollektionernes særlige kendetegn.
w24_Imagebanner_3200x700_2.jpg

Historien om Sofie Schnoor

Sofie Schnoor og Petit by Sofie Schnoor er etableret og drevet af designeren af samme navn. Sofie er drevet af sin kreativitet og designer kun produkter hun selv ville bære eller som hun ville klæde sine børn. Begge brands bærer præg af Sofies personlighed og uovertruffen sans for mode, som hun har fra hendes forældre, der begge har arbejdet i modebranchens kreative miljø. 
Det hele begyndte for Sofie Schnoor i 2001 med en sko kollektion, efterfulgt af en kollektion i 2007 med børnetøj og accessories, før en tøj- og accessories linje tilsluttede sig hendes mange designs.
Sofie Schnoor er i øjeblikket repræsenteret i 600 butikker verden over, og begge kollektioner præsenterer nyheder fire gange om året, som hver eneste gang indeholder feminint, komfortabelt, råt og luksuriøst mode, i form af sko, tøj og ikke mindst tasker og accessories.

Petit by Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor er som navnet antyder, en kollektion til de mindste. Her stiller Sofie Schnoor skarpt på de yngste og tilgodeser de specifikke krav og interesser, børn har - med øje for de nyeste tendenser og trends. Dette brand er kendetegnet ved deres brede udvalg af lækre tasker og tilbehør, pyntet med pailetter, frynser, pels-pomponer og nitter. Petit by Sofie Schnoor er dermed til pigen, der ikke er bange for at skille sig ud.

Se alt Petit by Sofie Schnoor
w24_SpotComponentCTA_1600x960_3.png

Sofie Schnoor

Sofie Schnoor er ligesom Petit by Sofie Schnoor en designkollektion der skiller sig ud, med nitter, læder og blomstrede prints. Kollektionen indeholder forskellige produkter, så der er noget til enhver stil og behov. Her findes blandt andet crossbodys, clutchs, shoppere og sportstasker, til meget fornuftige priser. 
Dette brand er kendetegnet ved lækre bløde materialer, forskellige prints og i det hele taget moderne og indimellem eventyrlige designs.  

Sofie Schnoor

Se vores udvalg af produkter fra Sofie Schnoor

se alt sofie schnoor
w24_SpotComponentCTA_1600x960_1.png