Webshoppen er fortsat åben. Grundet corona-situationen har vi dog valgt at lukke ALLE vores butikker midlertidigt.

Sofie Schnoor

Hos NEYE forhandler vi både Sofie Schnoor og Petit by Sofie Schnoor. Kendetegnet ved begge brands er deres altid lækre design, med mange små, fine og rå detaljer. Læs om historien bag her.
w24_Imagebanner_3200x700_2.jpg

Historien bag

Sofie Schnoor og Petit by Sofie Schnoor er etableret og drevet af designeren af samme navn. Sofie er drevet af sin kreativitet og designer kun produkter hun selv ville bære, eller som hun ville klæde sine børn. Begge brands bærer præg af Sofies personlighed og uovertruffen sans for mode, som hun har fra hendes forældre, der begge har arbejdet i modebranchens kreative miljø.

Det hele begyndte for Sofie Schnoor i 2001 med en sko kollektion, efterfulgt af en kollektion i 2007 med børnetøj og accessories, før en tøj- og accessories linje tilsluttede sig hendes mange designs.

Sofie Schnoor er i øjeblikket repræsenteret i 600 butikker verden over, og begge kollektioner præsenterer nyheder fire gange om året, som hver eneste gang indeholder feminint, komfortabelt, råt og luksuriøst mode, i form af sko, tøj og ikke mindst tasker og accessories.

Til pigerne

Petit by Sofie Schnoor er som navnet antyder, en kollektion til de mindste. Her stiller Sofie skarpt på de yngste og tilgodeser de specifikke krav og interesser, børn har - med øje for de nyeste tendenser og trends. Dette brand er kendetegnet ved deres brede udvalg af tasker og tilbehør, pyntet med pailetter, frynser, pompom'er og nitter. Brandet taler dermed til pigen, der ikke er bange for at skille sig ud.

Se alt Petit by Sofie Schnoor
w24_SpotComponentCTA_1600x960_3.png

Design der skiller sig ud

Sofie Schnoor er en designkollektion, der skiller sig ud, med nitter, læder og blomstrede prints. Kollektionerne indeholder forskellige produkter, så der er noget til enhver stil og behov. Her findes blandt andet crossbodys, clutchs, shoppere og sportstasker, til meget fornuftige priser. Dette brand er kendetegnet ved lækre bløde materialer, forskellige prints og i det hele taget moderne og indimellem eventyrlige designs.

Feminint med kant

Shop stilen, der både er klassisk og sporty chic. Se vores udvalg af de lækre produkter fra Sofie Schnoor.

Shop Sofie Schnoor taske
w24_SpotComponentCTA_1600x960_1.png