FINAL SALE ekstra 20% på udvalgte brands som i forvejen er nedsat med 20% 30% 40% 50%

Guide til skoletasker fra JEVA

Siden 1956 har danske JEVA lavet skoletasker og rygsække til pre-school, de små skolebørn og de større skolebørn. Rygsystemerne i JEVA'S skoletasker er lavet i samarbejde med en kiropraktor for at sikre en ergonomisk taske med god støtte.
w25_Imagebanner_3200x700_jEVA.jpg

Skoletasker med funktionalitet og korrekt ergonomi

Det startede for mere end 60 år siden med træsko, lædermapper og rygsække, men sidenhen blev det JEVA's fornemmeste opgave at lave skoletasker og rygsække med korrekt ergonomi. De har arbejdet på detaljerne, justeret og videreudviklet, designet og samtidig holdt fast i den allerbedste kvalitet. I deres produktion bruges også genanvendte materialer, og produkterne er 100 % fri for alle skadelige stoffer.

Skoletasker og rygsække fra JEVA er et godt bud på en smart og ergonomisk taske, da JEVA både har produkter til mindre børn, større børn, unge og voksne, som er specielt designet til små og store rygge. Deres smarte produkter er funktionelle, ergonomiske, har lav vægt og sidder solidt på ryggen, så dit barn aldrig vil føle ubehag ved at bære sin skoletaske. JEVA's tasker vejer kun mellem 580-985 gram, så selvom børn skal bære en del bøger til og fra skole, bliver tasken aldrig for tung for dit barns ryg. Lav vægt er også god ergonomi, og dit barn må kun bære 10-15 % af sin egen vægt.
JEVA er kendt for at producere skoletasker og rygsække i allerhøjeste kvalitet, med små fine detaljer, og ikke nok med dét – der findes også en masse tilbehør til dit barns skolegang fra JEVA.

JEVA var de første til at lancere skoletaskesættet med drikkedunk, madkasse og aftagelig gymnastikpose, som gør det hele lidt nemmere i en travl hverdag. Alle JEVA's skoletasker har også indbygget polstret lomme til laptop og isoleret rum til madkasse, og alle barnets behov er dermed tænkt ind i skoletasken.
En JEVA skoletaske er designet, så dit barn nemt kan betjene den uden hjælp fra en voksen, og når gymnastikposen er i brug og hænger foran på tasken, er der stadig fri tilgang til alle taskens rum. Derudover findes produkterne i forskellige designs og farvekombinationer, som med stor sandsynlighed taler til dit barns fantasi.
w25_SpotComponentCTA_1600x960_jeva.png

Skoletasker fra JEVA

Se vores udvalg af JEVA rygsække, skoletasker, madkasser og penalhuse.

Klik her