ADAX

Nogle gange går kvalitet, design og pris op i en højere enhed – sådan gælder det for det danske brand, Adax. Adax har det, du kan have brug for inden for tasker og punge, både til hverdag og fest.
w31_Imagebanner_3200x700_Adax.jpg

Historien om Adax

Siden 1982 har Adax været kendt for at producere tasker, bælter og handsker af lækre kvaliteter og eksklusive materialer. Som et eksempel kan Bolzano nævnes, hvor det er lammeskind fra verdens mest eksklusive får i New Zealand. Det specifikke bjergklima medvirker til skindenes karakteristiske udseende. Læderets skønhed og blødhed gør taskerne unikke i sig selv – og taskernes enkle design understreger skindet perfekt. Resten af kvaliteterne er de mere velkendte italienske kvalitetsprodukter, hvor man leger med de specifikke kvaliteter til at understrege noget særligt i en unik produktlinje.
ADAX blev skabt af Eugen Silfen med et formål om at skabe bedre tasker end dem, han selv kunne finde i butikkerne. Adax lægger vægt på, at fremstillingsprocessen ikke må være skadelig – hverken for menneskene, der arbejder med skindet, eller den natur, der er i berøring med garverierne. Derfor er der, når det er muligt, udelukkende brugt naturprodukter. Adax bruger primært vegetabilsk læder og barkekstrakter erstatter eksempelvis den forurenende krom, og farveekstrakter fra naturen erstatter syntetisk fremstillede farver.
w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

Adax

Se vores udvalg af tasker fra Adax

KLIK HER