Bellroy

Det australske brand Bellroy har specialiseret sig i enkle og pladsbesparende punge i det blødeste læder. Den første Bellroy pung blev købt i 2010, men allerede i år 2000 begyndte designerne bag at nytænke pungens design og funktionalitet.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Et innovativt design

En af hemmelighederne bag den slanke og enkle pung er den innovative fremstilling med et enklere og pladsbesparende design. Dine mest brugte kreditkort er lige ved hånden, mens andre er gemt lidt mere væk. Samtidig nytænkte designerne bag Bellroy pungens konstruktion, som primært består af læder og syninger, således at meget af materialet kunne skæres fra, hvilket yderligere var med til at slanke pungens profil. Drivkraften til designet af den nye og tyndere pung udsprang af et behov for, at skabe noget som passede bedre til tidens trends med slankere og tætsiddende tøj og som samtidig gjorde pungen mere funktionel. Punge fra Bellroy har derfor ikke blot et nytænkt design, men også et innovativt indhold.
Navnet "Bellroy" kommer fra sammensætning af to områder, Bells Beach og Fitzroy. Bells Beach er surfers paradise, som ligger i starten af Australiens Great Ocean Road, som er den vej der løber langs Australiens sydøstkyst, og er en velbesøgt seværdighed. Fitzroy er Melbournes svar på SOHO – de kreative kunstneres kvarter, hvor der er fyldt med kunst, brands og barer på hvert gadehjørne. Det er i sammensmeltningen af disse to verdener, at mærket Bellroy findes og trives.
w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

Bellroy

Se vores udvalg af punge fra Bellroy

Klik her