Guide til skoletasker fra Beckmann

Beckmanns mission er, i samarbejde med forbrugeren, at skabe de bedste skoletasker i verden. Det er heller ikke uden grund, at de nu er blevet Norges største leverandør af skoletasker, hvor ikke mindre end 3 ud af 4 børn har en Beckmann skoletaske på ryggen.
w25_Imagebanner_3200x700_beckmann.jpg

Beckmann har et stort udvalg af skoletasker

Beckmann A/S blev etableret tilbage i 1946 i Norge. Målet har altid været at lave skoletasker, der både er behagelige at have på og gode for ryggen, således at børnene ikke tager skade af de mange tunge bøger, der dag efter dag skal transporteres frem og tilbage.

Beckmanns grundlæggende værdier er dygtighed og glæde, og som de selv skriver: "Dygtighed – vi kan vores sager, tager initiativ, deler videnskab og er løsningsorienteret" og "Glæde: Vi trives, gør hinanden gode og gør hinanden godt, og det skal smitte af på vores produkter, kunder og omverden". 
Derudover har Beckmann taget mange fantastiske initiativer, der hjælper børn rundt omkring i verden. De støtter bl.a. programmet Speed School, der hjælper børn i Mali, Burkina Faso og Niger med at komme tilbage i skole. De hjælper også børn her i Danmark med at få lige præcis den skoletaske, de ønsker sig allerhøjest.

Beckmann guider dig

Beckmann har lavet 6 video guides til brug af deres tasker. Her kan du blandt andet se hvordan skoletasken skal sidde på dit barns ryg, hvordan man pakker den mest optimalt og hvor nemt det er at vaske den, blot ved at afmontere enkelte dele. Få et indblik i, hvorfor Beckmann kan være den rigtige skoletaske for dit barn.
w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video1_2.jpg

Sådan skifter du blinklys på en Beckmann skoletaske.
Se med her

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video2_1.jpg

Sådan pakker du din Beckmann skoletaske rigtigt.
Se med her

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video3_1.jpg

Sådan skal din Beckmann skoletaske sidde på ryggen.
Se med her

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video4_1.jpg

Sådan sætter du gymnastiktasken på din skoletaske.
Se med her

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video5_1.jpg

Vaskeanvisning. 
Se med her

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video6_1.jpg

Sådan fungerer brystremmen.
Se med her

w25_SpotComponentCTA_1600x960_BECKMANN.png

Skoletasker fra Beckmann

Se vores udvalg af Beckmann rygsække, skoletasker, madkasser og penalhuse.

Klik her