Guide til skoletasker fra Beckmann

Beckmanns mission er, i samarbejde med forbrugeren, at skabe de bedste skoletasker i verden. Det er heller ikke uden grund, at de nu er blevet Norges største leverandør af skoletasker, hvor ikke mindre end 3 ud af 4 børn i første klasse har en Beckmann skoletaske på ryggen.
w03_Imagebanner_3200x700.jpg

Hvorfor vælge Beckmann

At købe sin første skoletaske er en stor begivenhed. Som forældre vil du være sikker på, at dit barn får en taske med fantastisk bærekomfort, god funtionaltitet som f.eks. praktiske lommer og ikke mindst en synlig, slidstærk skoletaske, som dit barn vil elske. Det forstår vi godt.

Beckmann arbejder tæt sammen med eksperter og fagfolk, f.eks. kiropraktorer. Fagfolk inden for ergonomi er med i udviklingen af Beckmanns skoletasker og rygsække, lige som både skolelærere og forældre får lov til at komme med input til praktiske løsninger, der letter hverdagen og turen til og fra skole. I designprocessen taler Beckmann også meget med børnene i forhold til, hvad de er optaget af. Det kan være alt fra alfer til robotter og en masse derimellem. Det vigtigste er, at barnet får en nærmest magisk oplevelse, når den første skoletaske vælges.
I mere en 70 år har Beckmann udviklet rygsække med fokus på komfort, bæresystemer og gennemtænkte funktioner. De har gennem tiden lært en masse og har selvsagt en masse erfaring inden for netop det område. De udvikler sig med tiden, både hvad angår trends og ikke mindst forskningen inden for ergonomi og bærekomfort.

Du kan derfor være sikker på at få en skoletaske i topklasse, hvis du vælger en Beckmann.


Se alle Beckmann skoletasker

Video guides

Beckmann har lavet 6 video guides til brug af deres tasker. Her kan du blandt andet se, hvordan skoletasken skal sidde på dit barns ryg, hvordan man pakker den mest optimalt og hvor nemt det er at vaske den, blot ved at afmontere enkelte dele. Få et indblik i, hvorfor Beckmann kan være den rigtige skoletaske for dit barn.
w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video1_2.jpg

Sådan skifter du blinklys på en Beckmann skoletaske.
Se med her

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video2_1.jpg

Sådan pakker du din Beckmann skoletaske rigtigt.
Se med her

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video3_1.jpg

Sådan skal din Beckmann skoletaske sidde på ryggen.
Se med her

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video4_1.jpg

Sådan sætter du gymnastiktasken på din skoletaske.
Se med her

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video5_1.jpg

Vaskeanvisning. 
Se med her

w05_SpotComponentBlock_3_370x350_Video6_1.jpg

Sådan fungerer brystremmen.
Se med her

w03_SpotComponentCTA_1600x960.jpg

Stort udvalg af Beckmann

Se det store udvalg af Beckmann rygsække, skoletasker, gymnastiktasker og penalhuse.

Shop Beckmann skoletaske