Dit køb støtter kræftforskning

Årets Black Friday var travl og nu handler det, for mange, om at få julegaverne i hus.

Vidste du, at dit køb hos os støtter en vigtig sag? Uanset hvad du køber og hvornår du køber det - om det er på neye.dk eller i en af vores butikker, så støtter dit køb kampen mod kræft. NEYE-Fonden, som ejer NEYE butikkerne, donerer nemlig kædens overskud til kræftforskning.

Så tak til dig, der handler i NEYE.

Dame

Børn

Herre

w51_SpotComponentCTA_1600x960_damebrands.jpg

Kvindernes favorit brands

Ved Black Friday 2019 var det særligt disse danske brands, der hittede, når der skulle købes dametasker:

DAY et
Adax
Noella
Markberg
Depeche

Tilbud - Kufferter

Tilbud - Tasker

Tilbud - Rygsække

w51_SpotComponentCTA_1600x960_herrebrands.jpg

Mændenes favorit brands

Kufferter og rygsække var på manges shopping liste ved Black Friday. Især fra disse super brands:

Fjällräven
Samsonite
Rains
Haglöfs
The North Face

Få besked om de gode tilbud

Hos NEYE er der altid gode tilbud.
Ikke kun på Black Friday.

Tilmeld dig Klub NEYE og få inspirerende nyheder og attraktive tilbud i indbakken. Tilmeld dig i dag, så går du aldrig glip af udsalg og andre gode tilbud.

Tilmeld dig Klub NEYE her
w51_SpotComponentCTA_1600x960_nyhedsmail.jpg

Black Friday er kommet for at blive

Iflg. retailnews.dk så steg antallet af handler på Black Friday igen i år. En tendens vi har set år for år, siden butikkerne i Danmark begyndte at tage Black Friday dagen til sig for godt 5 år siden. Næsten halvdelen af danskerne (47%) benyttede sig af et Black Friday tilbud i 2019. Og 32% af danskerne valgte at købe årets første julegaver ifm. årets Black Friday.

Hos NEYE er Black Friday også en stor og vigtig dag, som vi med glæde fejrer med alle vores kunder.

Hvad er Black Friday?

Black Friday må siges at være en kæmpe global shopping dag. Fænomenet stammer fra USA og afholdes altid fredagen efter Thanksgiving. Black Friday skyder julehandlen i gang og er årets største shoppedag i USA – dette gælder efterhånden også mange butikker i Danmark. Det er en dag, hvor der er masser af vilde tilbud, både i de fysiske butikker, såvel som på webshops. På den måde er det både en attraktiv dag for forbrugere og butikker at være en del af.

Navnet stammer oprindeligt fra Philadelphia, hvor det blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik af fodgængere og biler som opstod dagen efter Thanksgiving. Senere indførte detailhandelsbranchen i USA en alternativ forklaring: At detailhandlerne generelt ikke tjente penge fra januar til november og Black Friday var en markering af det vendepunkt, hvor de begyndte at få sorte tal på bundlinjen.