w48_Imagebanner_3200x700_V1.gif
w48_Imagebanner_3200x700_V1.gif

Tak

Tak til dig, der handler hos NEYE på Singles Day – eller enhver anden dag på året.

Dit køb støtter kræftforskning
Uanset hvad du køber og hvornår du køber det - om det er på neye.dk eller i en af vores butikker, så støtter dit køb hos os en vigtig sag: kampen mod kræft. NEYE-Fonden, som ejer NEYE butikkerne, donerer nemlig kædens overskud til kræftforskning. Så tak til dig, der handler i NEYE.

Læs mere om NEYE-Fonden

Dame

Børn

Herre

w51_SpotComponentCTA_1600x960_damebrands.jpg

Populære brands

I forbindelse med Singles Day 2019 var der mange, der valgte at forkæle sig selv eller en veninde med en ny taske. Og der findes vel heller ikke noget bedre end at gøre netop det. Disse mærker var særligt populære:

Markberg
Noella
Day et
Adax
Valentino Handbags

Tilbud - Kufferter

Tilbud - Tasker

Tilbud - Rygsække

w51_SpotComponentCTA_1600x960_herrebrands.jpg

Rejser og forkælelse hører sammen

Der var også mange, der brugte Singles Day til at forkæle sig selv med noget til rejsen. I hvert fald var der godt gang i salget af kufferter, rygsække, praktiske tasker og toilettasker. Særligt disse brands hittede:

Samsonite
Delsey
Rains
Fjällräven
Reisenthel

Få besked om de gode tilbud

Hos NEYE er der altid gode tilbud.
Ikke kun på Singles Day.

Tilmeld dig Klub NEYE og få inspirerende nyheder og attraktive tilbud i indbakken. Tilmeld dig i dag, så går du aldrig glip af udsalg og andre gode tilbud.

Tilmeld dig Klub NEYE her
w51_SpotComponentCTA_1600x960_nyhedsmail.jpg

Singles Day – hvad er det?

Singles Day i Danmark er ved at være veletableret, både blandt de danske forbrugere, såvel som de mange butikker, der vælger at være med til at markere dagen. Singles Day stammer oprindeligt fra Kina, hvor begrebet i første omgang opstod blandt fire studerende fra Nanjing Universitet. De fire begyndte at fejre deres liv som singler, som en reaktion på Valentines Day, der jo primært fejrer kærester og ægtepar.

På Singles Day er der mange singler, verden over, der mødes til fester og andre arrangementer. Men i Danmark kender vi det nok mest som den store shopping dag, det nu også er blevet. Det siges, at det er ejeren af Alibaba (kæmpe e-handelsplatform fra Kina), der sidenhen tog dagen til sig i forhold til at bruge den som handels-mærkedag. Som vi kender det fra den amerikanske Valentines Day. Og det er i den grad blevet stort, hvis man kigger på global omsætning fra online butikker, såvel som fysiske butikker, på netop den dag.

Hvornår er det Singles Day?
Singles Day er altid den 11. november. Altså 11/11 – der med de fire et-taller perfekt symboliserer de fire individer, der i første omgang markerede dagen i Nanjing, Kina. Eller som et symbol på singler. I hvert fald gør det det nemt at huske datoen, på den måde. I Kina bliver dagen også kaldt Double 11 og er en kæmpe online shopping festival.

Gode tilbud på Singles Day
Hos NEYE har vi også taget Singles Day til os, som en dag vi med glæde fejrer med alle vores kunder. Det betyder, at du på neye.dk såvel som i vores butikker vil blive mødt af nogle rigtig gode Singles Day tilbud, så du kan forkæle dig selv med lige det du drømmer om, single eller ej.