Vaude

Det tyske mærke Vaude har siden 1974 produceret noget af det mest robuste udstyr og tøj på markedet. Vaude er et anerkendt brand hos outdoor-entusiaster over hele verden, da de laver praktisk, sporty og funktionelt tøj.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Vaude værner om naturen

Stifteren af Vaude, Albrecht Von Dewitz, havde en stor forkærlighed for bjergene, som var inspirationskilde til opstarten af brandet. Han ønskede at gøre sin hobby til sin levevej. Vaude har rødder i de tyske Alper, og har siden opstarten leveret bæredygtige kvalitetsprodukter til kunder i hele verden. Er man outdoor-entusiast vil man uden tvivl finde noget man kan bruge hos Vaude, der har et kæmpe sortiment indenfor stort set alle kategorier indenfor outdoor. Dog behøver man ikke være outdoor-entusiast for at købe sig fattig, da Vaude rummer et bredt sortiment, hvor man kan købe alt fra telte til rygsække til sko og windbreakers.

Vaude bestræber sig på at lave miljøvenlige produkter, så de kan være med til, at passe godt på den natur, som var deres inspirationskilde. Passionen for naturen er tydelig i designet, og de forskelle produkter passer til mange forskellige formål. Med Vaude kan man både være praktisk, smart og funktionelt klædt på – endda med god samvittighed.

Vaude

Se vores udvalg af rygsække fra Vaude

KLIK HER
w24_SpotComponentCTA_1600x960.jpg