Guide til skoletasker fra Ticket to Heaven

Ticket to Heaven laver børnetasker og skoletasker i allerbedste kvalitet. Barnets komfort er i højeste prioritet, da taskerne er skabt med henblik på funktionalitet, der sikrer barnets ryg. Ticket to Heaven er kendt for deres mange flotte prints kombineret med friske farver.
w25_Imagebanner_3200x700_tth.jpg

Den bedste kvalitet af skoletasker

Ticket to Heaven er et danskejet mærke, der blev grundlagt i 1983. De startede ud med at producere dyner, men er bedst kendt for deres tasker og overtøj til kvinder. Senere begyndte de at lave produkter til de mindste og har nu et stort udvalg af skoletasker og tilbehør til børn. Sortimentet har forandret sig meget, men kvaliteten er forblevet det samme.

Hvert år udsender Ticket to Heaven en ny og farverig kollektion designet i børnehøjde, hvor farver, spændende motiver og pasform er deres fokus. Produkternes pasform er meget vigtig for designteamet bag Ticket to Heaven, barnet skal nemlig have god bevægelighed og mulighed for at tumle og lege, selvom de bærer deres skoletaske på ryggen.
Alle deres skoletasker er i lækker kvalitet og modsat mange andre producenter, producerer de også skoletasker til lidt ældre skolebørn i op til 10-12 års alderen, dette ses ud fra deres mere stilrene design og pasform, på flere af deres modeller.

Deres tasker er lavet i vandafvisende materiale, og de fleste af dem, har et separat rum til madkasse og drikkedunk. Derudover har deres skoletasker flere andre rum, her i blandt et polstret rum til laptop eller tablet og der medfølger en smart gymnastiktaske på de fleste modeller, der nemt kan sættes på og tages af igen. Derudover er bagstykke og stropper på skoletaskerne ergonomisk udformet, og brystspændet sikrer, at skoletasken er komfortabel og holdes på plads. Skoletaskerne har solide lynlåse, som dog er nemme for dit barn at betjene og flere reflekser, der øger trafiksikkerheden.

Skoletasker fra Ticket to Heaven

Se vores udvalg af Ticket to Heaven rygsække, skoletasker, madkasser og penalhuse.

Klik her
w25_SpotComponentCTA_1600x960_tth.jpg