Guide til skoletasker fra Ticket to Heaven

Ticket to Heaven laver rygsække og skoletasker i allerbedste kvalitet. Barnets komfort er af højeste prioritet, da taskerne er skabt ud fra, at funktionaliteten også skal sikre barnets ryg. Ticket to Heaven er kendt for deres mange flotte prints i friske farver.
w25_Imagebanner_3200x700_tth.jpg

Den bedste kvalitet

Ticket to Heaven er et danskejet mærke, der blev grundlagt i 1983. De startede med at producere dyner, men er nok bedre kendt for deres tasker og overtøj til kvinder. Senere begyndte de at lave produkter til de mindste og har nu et stort udvalg af skoletasker og tilbehør til børn. Sortimentet har forandret sig meget, men kvaliteten er forblevet den samme.

De fine kollektioner fra Ticket to Heaven er designet i børnehøjde, hvor farver, spændende motiver og pasform er deres fokus. Navnlig pasformen er meget vigtig for designteamet bag, da barnet skal have god bevægelighed og mulighed for at tumle og lege, selvom det bærer en skoletaske på ryggen.

Alle deres skoletasker er i lækker kvalitet og udvalget går fra de små begynderskoletasker til rygsække til de lidt ældre skolebørn i alderen 10-12 år.
Deres tasker er lavet i vandafvisende materiale, og de fleste af dem, har et separat rum til madkasse og drikkedunk. Derudover har deres skoletasker flere andre rum, her i blandt et polstret rum til laptop eller tablet og der medfølger en smart gymnastiktaske på de fleste modeller, der nemt kan sættes på og tages af igen.

Bagstykke og stropper på skoletaskerne er ergonomisk udformet, og brystspændet sikrer, at skoletasken er komfortabel og holdes på plads. Skoletaskerne har solide lynlåse, som også er nemme for dit barn at betjene og flere reflekser, der øger trafiksikkerheden.

Se alle Ticket to Heaven skoletasker

Stort udvalg af Ticket to Heaven

Se det store udvalg af rygsække, skoletasker og penalhuse.

Shop Ticket to Heaven
w25_SpotComponentCTA_1600x960_tth.jpg