Senz

Paraplyerne fra Senz er lidt af en sensation - de kan nemlig klare vindstød op til 100 km/t og formen gør, at de selv finder den rigtige position afhængigt af vejret.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Enjoy the weather!

Ideen om de stormsikre paraplyer stammer fra en personlig frustration over de almindelige paraplyer, hvilket førte til denne geniale opfindelse af Senz stormparaplyer. Udover at paraplyen tåler vejr med en stormvind op til 100 km/t, så er de også aerodynamisk. Der er tænkt på formen, så paraplyen tilpasser sig det skiftende vejr. De vender ikke vrangen ud på sig selv og der er taget højde for udsynet, hvilket gør det nemmere at bevæge sig rundt til trods for regn og slud. I designet er der også blevet taget højde for, at regnvejr ikke behøver at stå lige ned, men komme bagfra eller fra siden – derfor er Senz paraplyerne længere i den ene side, så du selv kan styrer det, når regnen kommer.
Senz paraplyerne er testet i en vindtunnel, hvor man tydeligt ser forskellen på en almindelig/traditionel rund paraply og en stormsikker Senz paraply. Vrangen vender rundt på den traditionelle og paraplyen falder til jorden, hvor paraplyen fra Senz flyder på vinden og holder formen. 
w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

Senz

Se vores udvalg af paraplyer fra Senz

kLIK HER