Pelechecoco

Pelechecoco har siden 2010 været kendt for deres fremstilling af bæredygtige produkter, som skåner vores planet. De har et stort ønske om at ændre måden modeindustrien tænker på, og derfor er deres skindtasker og punge produceret af genbrugsmaterialer, i et moderigtigt råt design.
w08_Imagebanner_3200x700_Pelechecoco.jpg

Historien om Pelechecoco

Pelechecoco er et nyt mærke hos NEYE, som adskiller sig meget fra andre modeproducenter, da de udelukkende bruger genbrugsmaterialer. Mærket er skabt af Dan Vaarskov, som tidligere var en af de seks designere bag den internationale succes Diesel. Efter flere år i branchen begyndte hans kærlighed til genbrugsmaterialer og fascination for tidløst design at fylde mere og mere, og han havde et ønske om at lede og inspirere med miljøvenlige fashionable produkter, og skabe et brand der var 100 % bæredygtigt.

Pelechecoco har formået at skabe produkter på nye og innovative måder. For dem handler det ikke om at genopfinde mode, men om at genopfinde den måde vi tænker om mode. De vil gerne uddanne og oplyse forbrugeren om de ressourcer, vi ved meget få midler kan genbruge, og give nyt liv.
Hele vejen i gennem deres forsyningskæde har de i praksis inkorporeret elementer der påvirker miljøet mindre, uden at gå på kompromis med design og kvalitet. De mener, at vi lever i en verden fuld af materialer klar til at blive genbrugt, uden at bruge yderligere ressourcer og uden yderligere forurening af vores planet.
Pelechecocos vision er at skabe et brand der udelukkende består af unikke produkter. Med en taske eller pung fra deres kollektion, kan man være sikker på at føle sig særlig. Alle deres skindtasker giver et råt og skarpt look, og hvert enkelt design får sit eget enestående unikke udtryk i form af farve og patina.

Dyk ned i det spændende udvalg af smukke og miljøvenlige tasker fra Pelechecoco, og find din favorit med god samvittighed lige her.