Prisvindende rejsegear

Oplev det nye mærke Douchebags hos NEYE, som producerer prisvindende rejsegear, der har til formål at rumme og beskytte dine egendele både til hverdag og på rejsen.
w19_Imagebanner_3200x700_Douchebags.jpg

Historien om to sportsentusiaster

Historien og udviklingen bag Douchebags' tasker og rejsegear starter i 2009 i de kølige bølger ved en smuk bygd i Norge. Her mødtes de to sportsentusiaster, norske Truls Brataas og svenske Jon Olsson, tilfældigt på en surftur.

Som to rundrejsende sportsudøvere havde de begge to utroligt meget grej med rundt på deres forskellige ture og destinationer. Og mindst ligeså mange udfordringer med at få pakket det hele ordentligt ned. Det ville de to entreprenørsjæle lave om på, og deres møde og snak ledte til en omgående beslutning om at gå sammen om at udvikle tasker, der ville gøre livet for den rejsende bedre ved at redefinere rejsegear.
Denne drøm og problemstilling blev til brandet; Douchebags. Senere i 2009 tog brandet da også actionsportsmiljøet med storm, da de udgav Jon Olssons holdbare, stilfulde og funktionelle vision om tasker, der kunne gøre mange og lange rejser til en leg. Og netop dette er en væsentlig del af det norske brands DNA og mantra i udviklingen af deres tasker og resjegear. Det skal være sjovt og nemt at rejse rundt. Det skal være en livsstil.

Se alle Douchebags tasker

5 vigtige elementer

Douchebags Carryall Black Woman (1).jpg

Prisvindende kollektion

Douchebags™ kommer fra sine stærke rødder i sportsmiljøet med voksende og stærk kærlighed til mode. Deres sortiment er vokset stødt og består i dag af en prisvindende kollektion på omkring 15 forskellige tasker plus diverse rejsegear, der alt sammen har til formål at rumme og beskytte dine ejendele både til hverdag og på rejsen.
Douchebags vægter kvalitet og udtryk utrolig højt og udvikler deres design og produktion i samarbejde med alt fra professionelle skiløbere, snowboardere, surfere, flypersonale samt det norske militær. Dette sikrer, at alle detaljer og hver eneste taske er let, stilfuld og sikker. Det har resulteret i en produktrække, der gentagne gange har høstet priser for både design og brug.
_dsc4029_low.jpg

Er du også vild med stilen?

Se vores udvalg af cool rejsegear fra Douchebags.

Shop Douchebags her