Efterårsferie og rejseplaner – opgrader dit look

I NEYE elsker vi efteråret. Det er en tid, hvor der lander en masse skønne taske- og kuffertnyheder, og hvis man er ekstra heldig, kan man også se frem til en ferie. Vi har samlet de vigtigste kategorier til dig, der vil være godt forberedt før rejsen. For er der noget bedre end at pakke sine sager i en lækker kuffert, overraske sine kære med nyt rejsegear eller forkæle sig selv med en ny frisk rejsetaske?

Få inspiration til din eller familiens næste kuffert - og ikke mindst det uundværlige rejsetilbehør som f.eks. kuffertmærker og nakkepuder. Og glem heller ikke de små. Børn elsker ferieoverraskelser .. det kunne være en ny rygsæk eller trolley til rejsen – designet til børn. Hop videre til vores rejsetaske- og kuffert kategorier – der er med garanti noget for hele familien og til enhver smag og pengepung

w37_SpotComponentCTA_1600x960_kufferter.jpg

Spar fra 30% på udvalgte kufferter

Du finder Danmarks bedste udvalg af kufferter og rejsetilbehør i NEYE. Lige nu kan du spare fra 30% på en masse kufferter, nogle endda op til 50%. Find din favorit kuffert til din næste rejse nu.

Shop nu

Kufferter

Børnekufferter

Rejsetasker

w39_SpotComponentCTA_1600x960_samsonite.jpg

Spar 30% på Samsonite Engenero

Netop nu kan du spare 30% på alle Samsonite Engenero kufferter. Fås i flere størrelse og i sort og blå.

Shop nu

Pacsafe ”holder tyvene væk på rejsen”

I storbyens mylder, i offentlige transportmidler og på travle gader mødes alle turister, også de mere langfingrede. Med produkter fra Pacsafe kan du nyde ferien, og komme hjem med både minder og værdier i behold.

Læs mere her
w19_SpotComponent_1_1200x960_REJSETILBEHOR.jpg

Det uundværlige tilbehør til rejsen

Har du alt tilbehør til din rejse? Hos NEYE finder du et bredt udvalg af tilbehør, lige fra rejsepuder og sovebriller til pengekat og kuffertremme. Og netop nu sparer du 20% på Neye Travel.

Se alt rejsetilbehør her
w39_SpotComponentCTA_1600x960_REISENTHEL.jpg

Reisenthel

Reisenthel er kendt for sine gennemførte produkter, hvor funktion og design går op i en højere enhed. Der er masser af skønne produkter til din rejse, f.eks. shoppere, rejsetasker og toilettasker.

Shop nu

Toilettaske S

Toilettaske M

Toilettaske L

w39_SpotComponentCTA_1600x960_picpack.jpg

50% på udvalgt fra Pick&Pick

Lige nu kan du spare 50% på udvalgte produkter fra Pick&Pack. Kufferter, rygsække og toilettasker - lige til at have med på rejsen.

Shop nu

Affenzahn

Trunki

YOUGO

w39_SpotComponentCTA_1600x960_smaafolk3.jpg

Småfolk spar 30%

Spar 30% på de fine og enkle børnerygsække fra danske Småfolk. De glade farver og søde prints er et sikkert hit og vil vække glæde hos de små. Find din favorit her.

Shop nu