Bestil dine julegaver senest torsdag 20. december, inden kl. 12:00 og få pakkerne leveret inden jul

Guide til skoletasker fra LEGO®

LEGO® er leg og sjov for børn i alle aldre. Udover de kendte klodser, laver LEGO® også en af markedets bedste skoletasker med fokus på komfort, pasform og kvalitet. Alle taskerne er fri for PVC, Ftalat, AZO og udvalgte tasker er testet af Forbrugerlaboratoriet, hvilket sikrer gode produkter til børn.
w24_Imagebanner_3200x700_lEGO.jpg

Skoletasker i enestående design fra LEGO® universet

Det hele startede i 1932 da Kirk Kristiansen grundlagde LEGO®. Dengang startede det ud med byggeklodser, der bidrager til børns kreativitet gennem leg og læring, og sidenhen er der kommet flere og flere produkter i deres sortiment, blandt andet tasker og penalhuse, der bidrager til en god skolestart.

LEGO® har et bredt sortiment af skoletasker, gymnastikposer/tasker og penalhuse, hvor god kvalitet, høj komfort, funktionalitet og ikke mindst enestående design fra LEGO® universet. er i højsædet. De har børnehavetasker til børn helt ned i 3 års alderen og skoletasker til børn der starter i skole og helt op til 12 års alderen. LEGO® har skoletasker og tilbehør med motiver af de mest kendte LEGO® figurer, så du finder uden tvivl en skoletaske der vil falde i dit barns smag.
Alle skoletasker og rygsække fra LEGO® er forsynet med diverse reflekterende materialer, som sikrer dit barns synlighed i trafikken. Taskernes rummelige forlommer er polstret med termo, der kan holde dit barns madkasse køligere i længere tid, såfremt den kommer lige fra køleskabet.
Derudover er skoletaskerne udstyret med en nøglering, en separat lomme til penalhus, en aftagelig gymnastikpose samt en sidelomme i net til drikkedunken.

Alle taskerne har justerbare stropper samt brystrem, der er nemme for dit barn selv at indstille, og derudover bliver de produceret i et slidstærkt og lettere vandafvisende materiale.

Skoletasker med sikkerhed, funktionalitet og komfort

w05_Blog_1136x700_faKTA_1.png
w24_SpotComponentCTA_1600x960_lego.jpg

Skoletasker fra LEGO®

Se vores udvalg af LEGO® rygsække, skoletasker, madkasser og penalhuse.

Klik her

Produced by GROWN UP Licenses under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations, the Minifigure, NINJAGO and the NINJAGO logo, FRIENDS and the FRIENDS logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group. All rights reserved.